Primer pla de la cantant britànica Adele

El truc de la cantant Adele per a perdre fins a 41 quilos

La cantant ha experimentat un canvi físic brutal

Tan sols en un parell d'anys, la cantant Adele ha experimentat un impactant canvi físic que ha deixat sense paraules als seus seguidors. I és que l'artista britànica sempre havia destacat, a més de per la seva majestuosa veu, pel seu voluminós cos i ple de corbes.

L'any 2010, després de saltar a la fama mundial amb el seu senzill 'Rolling in the Deep', la cantant va arribar a collir crítiques per la seva silueta. Però, aquest es tracta d'un fet al qual mai li ha donat importància, convertint-se així en tot un referent del moviment 'body positive'.

Tot i això, durant els anys següents, Adele va arribar a estilitzar una mica més la seva figura després de perdre alguns quilos. De fet ja en aquell temps, el canvi va ser notable, encara que el seu pes es va mantenir estable durant diversos anys.

L'evolució física d'Adele al llarg dels anys: des dels seus inicis fins ara

No obstant això, la seva gran evolució física s'ha consolidat en els darrers anys, ja que el seu canvi ha sigut tan brutal que fins i tot costa reconèixer que es tracta de la mateixa persona que fa anys va enlluernar el món amb la seva gran veu.

A finals de 2019, la britànica ja va sorprendre als mitjans de comunicació després de reaparèixer públicament en la festa d'aniversari del cantant Drake. En aquell moment, lluïa un impressionant canvi de 'look' i de figura que van fer-la protagonista de nombrosos titulars i portades.

Segons havia assenyalat el diari britànic 'The Sun', Adele havia iniciat una dieta rigorosa anomenada 'The Sirtifood Diet'. Concretament, es tracta d'una alimentació molt poc calòrica basada principalment en productes que contenen sirtuina. És a dir, una proteïna present en aliments com el cafè o el julivert que serveix per reduir la gana.

Des de llavors, l'artista ha anat sorprenent als seus seguidors amb les fotografies que comparteix dia a dia a través de les seves xarxes socials. Un exemple podria ser aquella imatge en biquini que va publicar l'agost de 2020 amb motiu de les celebracions del carnaval de Notting Hill.

La seva gran pèrdua de pes ha estat cada vegada més notable, tot i que Adele no ha confirmat haver apostat per la dieta anteriorment esmentada. És més, en la seva última entrevista a la revista 'Vogue', ha volgut revelar el veritable secret del seu canvi.

I és que, fins i tot, ha volgut deixar molt clar que el seu objectiu principal mai ha sigut aprimar-se, sinó mantenir una relació saludable amb el menjar i, especialment, amb l'esport.

Adele revela el truc que ha utilitzat per perdre pes i la seva addicció a l'esport

Aquest mes de novembre, la cantant ha protagonitzat la portada de la revista 'Vogue', tant en la seva edició nord-americana com en la seva edició britànica. Un fet que s'ha convertit en una fita històrica per ser la primera famosa a posar a la portada d'ambdues edicions.

Durant l'entrevista, Adele s'ha mostrat molt orgullosa del canvi físic que ha experimentat després de perdre ni més ni menys que 41 quilos. No obstant això, la jove ha volgut fer èmfasi que la seva intenció mai ha estat la de perdre pes, sinó la de tenir una vida més sana i sentir-se més forta.

«Mai va tractar-se de perdre pes, sempre es va tractar de tornar-me forta i dedicar-me a no estar tant de temps cada dia amb el meu telèfon. Em vaig tornar bastant addicta a l'exercici. Faig exercici dues o tres vegades al dia», revelava la cantant a 'Vogue' sense esmentar a les conegudes com a 'dietes miracle'.

Als seus 33 anys, Adele sent que ha aconseguit el seu objectiu d'estar saludable tant físicament com mentalment. Una cosa que ha aconseguit gràcies a la nova relació que ha entaulat amb l'esport i l'exercici.