Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Estibalitza amb cabell arrissat i una samarreta blanca amb vermell apareix a 'La Ruleta de la Suerte', amb una roda de la fortuna acolorida al fons i un emoji de cara sorpresa superposat.

La nova concursant de 'La Ruleta' rep un cop de sort i passa una cosa inesperada

Poques vegades a 'La Ruleta' s'ha viscut un moment així, que ha deixat tothom absolutament perplex

El famós programa de televisió La Ruleta de la Suerte ha estat testimoni d'un dels moments més sorprenents i emocionants de la història. A l'emissió més recent, una de les concursants, Estíbaliz, ha viscut un cop de sort absolutament inaudit. Per això s'ha emportat a casa una suma de diners considerable gràcies a una sèrie d'errors dels seus contrincants.

Aquest instant memorable ha deixat bocabadats els espectadors. I també ha consolidat la imatge del concurs com un dels més impredictibles i entretinguts de la televisió.

Estibaliz amb una samarreta blanca i vermella està participant a 'La Ruleta de la Suerte', envoltada d'un públic atent i diversos cartells de premis, incloent-hi un que diu
La participant de 'La Ruleta de la Suerte' ha sabut jugar molt bé les seves cartes | Atresmedia

El moment més inesperat a La Ruleta de la Suerte

Estíbaliz, una nova concursant a La Ruleta de la Suerte, s'ha trobat en una posició de desavantatge en una part del desenvolupament del programa. Tot i això, tot ha canviat dràsticament quan el destí ha jugat a favor seu. Durant la resolució del panell sobre inaugurar les vacances amb una bona capbussada, les fallades dels seus rivals li han obert una porta que ella no ha dubtat a aprofitar.

El torn inicial estava en mans de Sergio, que lamentablement ha fallat en el seu intent de resoldre el panell. Tot seguit, Elena ha tingut la seva oportunitat, però també ha ficat la pota en dir una lletra incorrecta. Aquests errors consecutius han estat crucials, ja que han permès que el torn passés a Estíbaliz en el moment més oportú.

El cop de sort de la concursant de La Ruleta

Estíbaliz, posseïdora del comodí anomenat Me lo quedo, estava a punt per aprofitar qualsevol oportunitat que se li presentés. Amb una barreja d'habilitat i fortuna, ha utilitzat aquell de manera estratègica, permetent quedar-se amb tots els diners acumulats per Sergio.

D'aquesta manera, ha aconseguit quedar-se amb els 1.525 € i acumular per al seu marcador la suma de 1.675 € amb un panell. Un premi significatiu que l'ha fet realment feliç i que suma aquest episodi a altres històrics del programa presentat per Jorge Fernández. Ens estem referint a instants com l'excessiva mala sort d'alguns participants o les estratègies singulars dels altres.

Tres concursants participen a 'La Ruleta de la Suerte' amb una audiència al fons, un d'ells té 100 euros mentre que els altres dos tenen 0 euros. Captura de 'La Ruleta de la Suerte' l'1 de juliol de 2024
Els errors dels seus rivals a 'La Ruleta de la Suerte' han estat autèntiques cartes a favor seu | Atresmedia

Així, ha quedat clar que l'esmentat comodí és un dels elements més emocionants i estratègics de La Ruleta de la Suerte. És clar, perquè permet als concursants prendre el control del joc en instants crucials, aprofitant els errors dels rivals per augmentar els seus propis premis. En aquesta ocasió, ha demostrat una gran perspicàcia en utilitzar-lo en el moment exacte, assegurant-se una victòria que ha deixat a tots sorpresos.

Tant és així que Jorge no ha pogut evitar afirmar davant del que ha passat: “Quina gran sort ha tingut ella! És que no se la pot creure. Que Sergio hagi fallat no és normal i tampoc ho és que Elena hagi tingut aquesta decisió”.

Jorge Fernández i Estibaliz participen a 'La Ruleta de la Suerte', amb un premi de 250 euros en joc i diversos gots amb etiquetes a la taula davant seu, mentre el públic observa des del fons. Captura de 'La Ruleta de la Suerte' l'1 de juliol de 2024
El presentador de 'La Ruleta' s'ha quedat al·lucinat amb els fets | Atresmedia

Paraules davant les quals l'afortunada no s'ha volgut quedar callada. Ha manifestat: “M'ha vingut algú a veure”.