La nova sogra de Rocío Carrasco, clau per iniciar la seva sèrie a Telecinco

Rocío Carrasco finalitza el seu documental amb paraules d'agraïment per a la mare de Fidel Albiac, que ha estat com una mare per a ella

Rocío Carrasco ha posat punt final a la seva sèrie documental amb un dotzè capítol carregat d'esperança i mostres d'agraïment. Més valenta i forta que mai, la filla de Rocío Jurado ha volgut deixar molt clar que compta amb el suport de molta gent i que ara viu molt més tranquil·la.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Tot i que gran part de la seva família i l'opinió pública han carregat contra ella durant 20 anys, Rocío Carrasco mai ha estat sola. La protagonista del documental sempre ha estat molt ben acompanyada; aquest és el cas del seu marit Fidel Albiac, una persona per a la qual només té paraules d'agraïment i a qui considera el seu veritable «salvador».

Els grans suports de Rocío Carrasco: el seu marit Fidel Albiac i la seva sogra

No obstant això, en aquesta ocasió, el sevillà no ha estat l'única persona que ha jugat un paper fonamental en aquest dolorós procés de recuperació. Rocío Carrasco ha volgut fer un esment especial de la seva sogra, que ha estat al seu costat quan més ho ha necessitat. «Han estat amb mi en els pitjors moments de la meva vida. Que ningú cregui que no tinc gent que m'estima. Tinc un marit que està les 24 hores del dia al meu costat i una sogra que és meravellosa», agraeix Rocío Carrasco.

La filla de Rocío Jurado no ha volgut acabar el seu relat sense reconèixer públicament ls bondat de la mare de Fidel Albiac, infermera de professió, que ha estat com una segona mare per a ella. «La meva sogra és la persona més meravellosa que he conegut en aquest món, a part del seu fill. És la dona més honesta, i a la qual estic eternament agraïda perquè ha estat com la meva mare», afirma molt commoguda.

Amb aquestes paraules, la mare de Rocío i David Flores no ha volgut desaprofitar l'oportunitat de tenir un bonic detall amb una persona que sempre ha decidit mantenir-se al marge del focus mediàtic.

Reconeix que ja no té por 

Sempre des de la més absoluta discreció, la mare de Fidel Albiac ha estat un dels màxims suports de Rocío Carrasco. L'ha acompanyat i ajudat a combatre la depressió i les dures seqüeles psicològiques que li ha deixat Antonio David Flores. 

Aquest suport incondicional, sumat a l'ajuda professional que rep des de l'any 2011, ha estat fonamental perquè Rocío Carrasco torni a ser una dona forta i valenta, la qual s'ha atrevit a parlar públicament després de 20 anys de silenci.

«Gràcies a Déu, la por va marxant. Perquè això és el que ell voldria, que seguís sense viure. Però no ho aconseguirà. De fet, no ho ha aconseguit. Ha estat a punt. Però no ho ha aconseguit», adverteix en l'últim capítol de la docusèrie.


A més, durant la connexió en directe amb el plató de Telecinco, la protagonista ha assegurat que ara té molt més suport i que, per tant, se sent més forta. «Em sento més forta que abans de la sèrie documental i, sobretot, més segura. No tinc por. Quan dic 'aquí estem' és que 'aquí estem' i no hi ha por. Ja no hi ha por», ha sentenciat Rocío Carrasco.


Comentaris

envia el comentari