Primer pla d'Alicia Senovilla somrient

La nova vida d'Alicia Senovilla després de la dolorosa pèrdua que va patir

La comunicadora afronta els obstacles sense perdre el somriure

Fa anys,  Alicia Senovilla va gaudir d'un gran èxit professional. La presentadora fins i tot va arribar a fer la competència directa a María Teresa Campos. Ara, la periodista no té tanta rellevància pública, i la seva vida no té res a veure amb la d'abans.

De l'èxit, a l'ombra

Alicia Senovilla va començar com a ajudant de producció a l'equip de Pedro Piqueras. Després, va passar a ser locutora de ràdio, i amb el pas del temps es va convertir en una de les cares més estimades de la petita pantalla. Va ser una de les grans estrelles dels matins d'Antena 3.

La madrilenya va descobrir Belén Esteban quan era totalment desconeguda i començava a parlar de la seva història personal.

Alicia Senovilla en un photocall
Fa anys, Alicia Senovilla era una de les presentadores del moment | Europa Press

«No tothom es creia la Belén. Jo vaig donar la cara per ella moltes vegades. L'he cuidat, l'he mimat. Ella ho sap i no m'ho ha agraït, però no passa res», comentava la presentadora en una de les últimes entrevistes que ha concedit.

Després d'una època molt bona a nivell de feina, en va arribar una de menys afortunada. Li arribaven menys oportunitats, i, després de passar per Telemadrid, la seva trajectòria professional es va anar apagant gairebé del tot.

Alicia Senovilla no va acabar d'encaixar a la cadena madrilenya. No obstant això, a 'A tu vera', un show talent de cobla de Castilla La Mancha Media, ha aconseguit fer-se un forat a la petita pantalla. No és comparable amb el que va viure fa anys a la televisió, però almenys treballa.

La gran pèrdua que va marcar la seva vida

Tot i les vicissituds de la professió, ella sempre ha afrontat la situació amb un gran somriure. Si alguna cosa l'ha caracteritzat sempre, és el bon humor i la naturalitat que té.

La veritat és que la vida li ha ensenyat a tirar endavant sempre, encara que a vegades no es trobi amb força. I és que Alicia Senovilla té una història personal que l'ha marcat molt.

Primer pla d'Alicia Senovilla
La vida d'Alicia Senovilla no ha sigut fàcil | GTRES

Quan estava embarassada de 39 setmanes, va perdre el bebè. Gràcies al suport de la seva gent, va tirar endavant, cosa que sempre els agrairà.

Els seus companys de professió es van bolcar amb ella. Fins i tot la mateixa María Teresa Campos es va posar en contacte amb ella per a donar-li ànim i oferir-li ajuda en tot el que calgués.

Malauradament, fa tan sols uns mesos va haver d'acomiadar una altra persona molt important per a ella: el seu pare.

Ell sempre va ser un gran suport per a Alicia, tant a nivell personal com professional. Li va fer costat incondicionalment i va ser testimoni dels seus moments més dolços, però també dels més agres.

La família, el millor refugi

Actualment, Alicia Senovilla intenta recompondre's de la recent mort del seu pare. Per això se centra en els seus dos fills. Candela, de 19 anys, i Erasmo, de 15, són el motor de la seva vida, i li agrada presumir d'ells a les xarxes socials.

Tots dos són fruit del matrimoni amb Erasmo Úbeda, de qui es va separar amistosament el 2014 i amb qui té bona relació. I és que van estar junts més de dues dècades i encara es tenen molt d'afecte.

Alicia Senovilla somrient
La madrilenya continua treballant a la petita pantalla | Europa Press

Segur que amb tot aquest suport, la presentadora madrilenya afronta millor aquest moment personal tan dur que li ha tocat viure. I és que per a ella, la família és el millor refugi.

▶️ 15 famosos fallecidos en marzo de 2022