Imatge de la princesa Elionor.

El nòvio de la princesa Elionor es planteja deixar-ho: ja sap tota la veritat

Elionor mostra la seva veritable cara

Elionor  ha estat notícia aquests últims dies pel seu possible idil·li amb un company d'estudis. La periodista Pilar Eyre revelava fa una setmana que l'hereva va poder gaudir de la companyia del seu amic durant les vacances. Ho van fer a alta mar i allunyats dels objectius dels fotògrafs.

Però hi ha molts detalls de la noia que desconeixem i que estaria descobrint el noi. La grafòloga Begoña Slocker analitza a Vanitatis la lletra de la filla dels Reis i revela certs aspectes de la seva manera de ser. Per això, es basa en el text que va dedicar als veïns de Somao després d'aconseguir el Premi al Poble Exemplar d'Astúries.

Hi ha diversos trets d'Elionor que queden al descobert amb la seva escriptura. Assegura que sent molta admiració per la seva mare. De fet, la 'L' del seu nom «té un triangle enrere i és una còpia» de la mateixa de la reina.

A més, s'aprecia que «té el seu caràcter, com mostra el triangle de la 'L' del darrere». Destaca la seva «agilitat mental, així com la seva força de voluntat, com demostren els angles de les 'n', les 's' i les 'r'. Estan "sempre ben definits», afegeix l'experta.

Per mitjà d'aquest text que va escriure als veïns d'aquesta localitat el 2020 es poden saber moltes més coses d'ella. Es tracta d'una jove planificadora, com es conclou amb «la 'L' del seu nom, que forma part de la mateixa firma. Li agrada tenir les coses previstes».

A través de la «unió de les lletres» s'aprecia que «busca l'afecte», mentre que les 'o' tancades permeten descobrir que és reservada. Per part seva, «la 'L' inclinada cap a la dreta de la seva firma significa que tendeix a tenir una bona actitud cap als altres, encara que és prudent», explica Slocker.

Muntatge de la princesa Elionor i el seu xicot
Elionor va poder gaudir acompanyada del seu xicot aquest estiu. | CatalunyaDiari
 

Elionor seria una mica desconfiada. Fa servir un punt final, com també fa la seva mare. «No es refia de tothom», apunta.

En la seva anàlisi, la grafòloga descobreix que «li agraden les tradicions, porta amb molt d'orgull el seu nom sense ostentositats pels seus títols». Així es pot detectar a «la paraula Princesa d'Astúries, que no la ressalta més gran».

Un aspecte que no passa desapercebut per l'experta són les 't' amb les barres cap amunt. Això permet descobrir que a la jove «li agraden els debats i defensar la seva opinió».

Foto de la Família Reial durant les vacances oficials.
Les vacances de la Família Reial, amb Elionor davant. | GTRES
 

Sense cap dubte, deixa al descobert moltes de les virtuts de la princesa, algunes de les quals ja es coneixien. Persones properes als Reis parlen molt bé d'ella, i coincideixen que es fixa molt en la seva mare. Pel que sembla, tenen moltes coses en comú.

Elionor estava contenta quan ho va escriure

Elionor tenia gairebé 15 anys quan va escriure aquella dedicatòria al poble de Somao. Slocker, que també és grafòloga infantil, adverteix que és comú que a aquestes edats vagin canviant de lletra amb els cursos. En el cas de la princesa és molt correcta.

És una prova que «tampoc és una nena massa madura». La seva escriptura es correspon a la d'una jove de la seva edat.

Destaca que en el moment d'escriure aquest missatge «estava contenta. El seu estat d'ànim era bo, les línies pugen, una cosa que vol dir que estava feliç en aquell moment».

Elionor ha anat fent anys i aprenent noves experiències a la vida. Se la veu molt més gran i conscient del gran desafiament que té al davant. El seu xicot anirà descobrint a poc a poc més coses sobre la princesa.