La presentadora catalana Núria Marín aixecant els dits en una imatge de les xarxes socials

La catalana Núria Marín explica l'ensurt de la seva vida per una troballa al pit

La presentadora ha revelat aquest succés esdevingut després de l'última emissió de 'Cazamariposas'

Núria Marín ha deixat sense paraules a Telecinco després de revelar un succés esdevingut durant l'última emissió de 'Cazamariposas', que va ser retirat de la graella de 'Mediaset' al febrer d'aquest mateix any. Durant aquell últim episodi, la presentadora es va haver d'enfrontar a un difícil comiat marcat per un problema de salut que estava travessant en aquest moment.

Núria Marín confessa haver tingut un bony al pit després de la fi de 'Cazamariposas'

Corria febrer de 2020, i Núria Marín s'enfrontava al comiat d'un programa en el qual es trobava treballant des del 2013. Un comiat que va ser especialment complicat per la preocupació afegida de la presentadora, que la nit anterior s'havia localitzat un bony al pit.

«Va ser especialment dur. No he explicat això mai, però jo el dia que s'acaba el 'Caza', després aquest moment tan de catarsi me n'anava a urgències perquè m'havia notat un bony al pit i llavors estava molt espantada perquè havia d'anar-me'n a Madrid, però no sabia què em trobarien», assegurava aquesta setmana la presentadora.

Es tracta d'una confessió que ha fet la mateixa Núria Marín al 'podcast' 'Qué cuadro', on ha relatat el complicat moment que va viure quan no va poder celebrar amb els seus companys del programa perquè havia d'acudir a metge. «Quan tothom es quedava brindant jo me'n vaig anar a urgències a fer-me una mamografia i vaig tenir una tarda molt complicada perquè hi havia un bony i em van haver de fer una biòpsia», explicava l'estrella de Telecinco.

Afortunadament, tot es va quedar en un ensurt i després d'uns dies d'incertesa a l'espera dels resultats, Núria Marín va rebre la millor de les notícies. «Fins després d'una setmana jo no sabia el que tenia. I al final no va ser res», assenyalava l'estrella de Telecinco tranquil·litzant als seus seguidors.

L'espineta' clavada de Núria Marín després del final de 'Cazamariposas'

En aquest moment, el més important per Núria Marín era el seu estat de salut. No obstant això, la presentadora ha reconegut que li queda l'espineta clavada per no haver pogut tancar el programa com li hagués agradat. «Estava tothom escrivint, gent que havia estat a 'Cazamariposas' i jo estava en urgències i tampoc explicant a la gent el que m'estava passant perquè tampoc volia espantar ningú i 'jolín', va ser com 'De debò ha de passar tot avui? '», continuava explicant Núria Marín.

Després de més de set anys en el programa, Núria Marín tenia la il·lusió de celebrar aquest fi de cicle en companyia de tot l'equip de 'Cazamariposas', atès que després del final del format la presentadora es va traslladar a Madrid per presentar 'La habitación del pánico'.

«Em va fer molta ràbia perquè no vaig poder acabar de gaudir entre cometes d'aquesta tarda amb l'equip i d'estar amb ells i d'abraçar, perquè encara ens podíem abraçar», explicava la col·laboradora fent referència al mes de febrer.

La trajectòria de Núria Marín a Telecinco

'Cazamariposas' va ser retirat de la graella de 'Mediaset' a principis d'any, però Núria Marín ha continuat la seva trajectòria professional en la companyia, sent avui dia una de les cares més visibles de la cadena. En aquest últim temps, Núria Marín ha estat immersa en fins a cinc programes de 'Mediaset'. La periodista és des de fa anys la substituta triada per presentar les edicions d'estiu de 'Sálvame' i 'Socialité'.

Però a més, la companyia de Paolo Vasile li ha donat a Núria Marín més pes que mai en la cadena. Aquest any, la periodista s'ha consolidat com un referent dins de Telecinco a l'actuar com a copresentadora de 'La última cena', 'Hormigas Blancas' i 'La Casa Fuerte'.