El Rei Joan Carles I molt seriós

Víctor Sandoval ho revela: on passarà Nadal el rei Joan Carles I

El monarca estaria disposat a pagar els bitllets d'avió dels seus acompanyants si fes falta

Aquest matí, el diari català 'Ara' publicava una informació exclusiva i que revolucionava en qüestió de minuts les xarxes socials i els programes matinals. Aquesta informació venia a apuntar que el rei Joan Carles hauria estat ingressat en una clínica d'Abu Dhabi a conseqüència del coronavirus.

Segons aquesta font, el monarca va ser ingressat la setmana passada i també recollia que la Zarzuela havia indicat que en l'actualitat ja no està ingressat. Aquestes primeres dades i que han sorprès a tothom, han estat desmentides al cap d'una estona pel periodista Carlos Herrera.

Aquest ha afirmat en el seu programa de ràdio que el rei Joan Carles estava bé i que era totalment fals que aquest hagués ingressat en una clínica com a víctima de la Covid. El més sorprenent d'això i que ha estat recollit per molts periodistes, és que aquest desmentiment per part d'Herrera ha arribat abans que la mateixa Casa Reial ho desmentís, el que ens fa creure que potser el prestigiós periodista estigui exercint com a portaveu del monarca , que segons les últimes informacions, encara seguiria a Abu Dhabi.

Aquesta tarda, 'Sálvame' ha dedicat una part de la seva emissió a parlar sobre aquestes informacions, tenint com a convidada a Carmen Duerto, periodista especialitzada en monarquia i que coneix molt bé els passos de tota la família reial espanyola. Les seves primeres paraules han anat a reconèixer que un col·laborador de 'Sálvame' té una informació molt bona i d'excel·lent font, que ens donarà a entendre com serà el Nadal del rei Joan Carles.

Aquest no era altre que Víctor Sandoval i que trigava poc a prendre la paraula per explicar totes les dades que té en el seu poder. El col·laborador ha afirmat que fa uns dies, Joan Carles es va posar en contacte amb la seva germana Margarida de Borbó, ja que aquesta volia saber els plans que tenia el seu germà per a aquestes festes. L'emèrit li responia que no podia tornar a Espanya per l'actual situació sanitària que hi ha i declinava llavors celebrar les festes en territori espanyol.

És en aquest moment quan Joan Carles, ofereix a la seva germana Margarida comprar-li uns bitllets perquè viatgés fins a Abu Dhabi i que així celebri les festes al seu costat. Segons Sandoval, el viatge de Margarida s'està demorant i no s'està podent dur a terme pels problemes de salut que aquesta arrossega. No obstant això, qui sí que sembla que està a punt de volar fins a Abu Dhabi és Simoneta Gómez-Acebo, neboda del rei i que hauria acceptat passar Nadal amb el seu oncle.

Al descobert el vincle entre Víctor Sandoval i la família del rei

Carmen Duerto ha volgut puntualitzar la relació que té Víctor Sandoval amb la família del rei, perquè així l'audiència entengués el motiu perquè el col·laborador té dades tan precises i properes als passos que realitza el rei i el seu entorn. Segons sembla, Sandoval és amic íntim de la infanta Margarida i que comparteix molts dinars amb ella, on intercanvien tota mena de confessions.

El mateix tertulià ha dit que fins ara ha tingut un tracte molt proper amb Margarida, tot i que creu que això pot canviar ara que ha compartit en públic informacions de la família, i que podrien entendre com una traïció a les confidències que li fa a Sandoval i que aquest no ha dubtat a trair per seguir apareixent als platós de televisió.

Caldrà fins a la setmana vinent per saber si finalment el rei Joan Carles rep visita a Abu Dhabi i passa les festes al costat dels seus, això si, allunyat de la seva família de sang i que segueixen a Espanya, lluny de la imatge del rei emèrit i que estan intentant desvincular per segurament, enfortir la imatge de la família reial.