Nuria Roca gaudeix de les seves vacances a Menorca llogant un vaixell de 1.600 euros al dia

La col·laboradora de 'El Hormiguero' ha volgut gaudir d'unes cares vacances en família tot i els seus problemes amb Hisenda
Nuria Roca està passant les seves vacances a l'illa de Menroca, amb un iot de 1.500 euros el dia | Instagram (@nuriarocagranell)

 

Nuria Roca està gaudint d'unes vacances a Menorca juntament amb la seva família. Allà, la col·laboradora de ‘El Hormiguero’ ha llogat un iot per navegar per les aigües del mediterrani juntament amb Juan de Val i els seus fills. En concret, el vaixell és un Beneteau Flyer 8.8 Sundeck, fabricat l’any 2017, un iot de nou metres de llarg i 2,97 d’ample, amb capacitat per vuit persones i amb quatre espais per dormir.

 

Diversos mitjans han informat que la família Val Roca hauria pagat per aquesta embarcació amb totes les comoditats 1.250 euros per passar una jornada a alta mar. A més, la família hauria hagut d'afegir 250 euros al dia en despeses extres obligatòries i 90 euros per la neteja general del iot després del seu ús.

 

 

El passat cap de setmana, tota la família va agafar un vol des de Madrid rumb a Menorca, on, entre les activitats que ha realitzat la col·laboradora de ‘El Hormiguero’ i la seva família, estan el ‘paddle surf’ a la platja, la visita de parcs naturals i, com no podria ser d’una altra manera, gaudir d’una ruta gastronòmica per l’illa.

 

 

La polèmica per l’elevat cost del iot

La polèmica no seria tanta si no fos pels problemes que té Nuria Roca amb Hisenda. Fa unes setmanes va sortir a la llum que la col·laboradora de ‘El Hormiguero’ havia perdut la batalla judicial per haver ocultat els seus ingressos reals a l’Agència Tributària des de l’any 2005 fins al 2010.

 

Per això, la presentadora hauria de pagar com a sanció entre 86.749,16 i 126.880,77 euros, per no haver pagat l’IRPF dels anys 2005 i 2006, segons informa ‘Semana’. A més, hauria de fer front a un pagament de 309.475,66 euros després d’haver perdut el recurs contra la liquidació de l’IRPF dels exercicis de 2005 i 2006.

 

 

També et pot interessar...