Foto de família d'Olga Moreno, David Flores, Rocío Flores i Antonio David Flores

Assenyalen Olga Moreno i Antonio David Flores pel fill malalt de Rocío Carrasco

Terelu Campos va viure una tarda molt incòmoda al plató de 'Viva la vida'

Olga Moreno, flamant guanyadora de 'Supervivientes 2021', segueix provocant rebuig en alguns col·laboradors de Telecinco. Aquest cap de setmana, ha quedat patent que la final del 'reality' va ser un calvari per Terelu Campos.

En concret, ens referim al qual va succeir després de proclamar-se Olga Moreno vencedora del programa, on el premi final és la quantitat de 200.000 euros.

La controvertida imatge de David Flores, fins divendres passat allunyat dels focus de la televisió, ha estat molt cridanera. El jove abraçava a la seva madrastra al crit de «ets la millor» i aquest comentari li va fer mal en l'ànima a Terelu Campos.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

En 'Viva la vida' d'aquest dissabte, 24 de juliol, la filla gran de María Teresa Campos ha mostrat el seu desacord amb aquestes imatges. Primerament, la veterana col·laboradora de 'Mediaset' ha estat preguntada sobre si la sevillana era la justa guanyadora del 'reality'.

El cas és que només començar el programa, Terelu Campos no mostrava un gran interès a opinar sobre la final de 'Supervivientes'. Malgrat tot, Toñi Moreno, presentadora suplent, ha pogut treure unes paraules a la tertuliana: «Jo no li donaré l'enhorabona a Olga perquè no soc una falsa. No vol dir res en la meva vida, ni tan sols professionalment».

«Terelu, no has pogut veure les imatges»

Poc després, Moreno ha donat pas al moment de les mostres d'afecte del fill menor de Rocío Carrasco i Antonio David cap a la supervivent. La gaditana es dirigia a Terelu d'aquesta manera en veure que no posava atenció en el monitor.

«Terelu, no has pogut veure les imatges», confessava amb total sinceritat. «No em ve de gust veure-les, em causa dolor, no em ve de gust veure-les més», responia ella.

«Les vaig veure ahir, perquè el meu treball era veure 'Supervivientes', passés el que passés, guanyés qui guanyés. Tenia un sopar programat fora de casa i vaig dir: 'Déu meu, si avui és la final'. Un pot decidir veure un programa o no veure-ho, o uns dies sí i altres no».

«És una cosa que forma part de la meva feina i de la meva serietat amb ell. Hi ha coses que no em semblen boniques ni convenients», ha confessat Terelu. De mentre, la seva germana afegia: «quan va sortir David Flores va ser el moment en què va apagar el televisor».

«No parlaré d'aquesta persona ni sobre què penso»

Amb tot, la filla de María Teresa Campos ha admès ser sabedora que «no pot demanar que no es parli d'una persona i després parlar ella». No és una cosa nova que Terelu, sempre que treballa a Telecinco, intenta protegir per tots els mitjans al fill de la seva amiga.

«No parlaré d'aquesta persona ni sobre què penso, allà cadascú. Jo crec que hi ha persones que no han de formar part d'un cercle públic perquè és innecessari que així sigui. I més quan aquesta persona té determinades peculiaritats», ha dit.

La imatge de la polèmica entre Olga Moreno i David Flores

Avui dia, aquesta imatge d'Olga Moreno abraçada a David Flores, el fill de Rocío Carrasco, segueix gravada en la ment de tots. Encara que es rumorejava que el germà de Rocío Flores pogués anar a rebre al plató a la sevillana, finalment així va succeir i va ser criticat.

Per part de l'audiència, els Flores han volgut provocar la filla de Rocío Jurado, traient a la palestra al jove per primera vegada. Des de 'Bulldog TV', la productora del 'reality' de supervivència, desmenteixen que aquesta rebuda hauria estat ideada per ells. Per tant, es desmarquen de qualsevol mena de teatret del qual alguns els han acusat des del passat divendres.