Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Olga Moreno feliç en un restaurant en un post a Instagram el 12 de març de 2023

Olga Moreno i els rumors que la vinculen com a concursant del nou 'GH VIP'

Olga Moreno podria tornar a participar en un reality de Telecinco

Olga Moreno fa un temps que està allunyada de la televisió. La que va ser guanyadora de 'Supervivientes 2021' va treballar també com a col·laboradora del reality a la següent edició. Ara, l'ex d'Antonio David Flores es posiciona com una de les participants de 'GH VIP', la vuitena edició del popular concurs de Telecinco.

Olga Moreno va ser un dels noms que el mes de febrer passat va aparèixer a la llista de personatges vetats per Mediaset. El grup audiovisual, que feia pocs mesos havia canviat la cúpula directiva, hauria pres aquesta decisió mostrant un canvi de línia en els seus continguts. Al costat d'Olga, altres cognoms del clan Jurado juntament amb altres com Kiko Rivera o Isabel Pantoja.

Olga Moreno podria ser una de les integrants de la casa de 'GH VIP'

El rumor de la possible entrada de Moreno a la casa de 'Gran Hermano VIP' significaria la fi del veto de Telecinco a la parella d'Agustín Etienne. El canal Telesalseo ha avançat que és possible que, després de la crisi d'audiència de la cadena, aixequin alguns dels vetos establerts fins ara.

Olga Moreno plorant a 'Supervivientes 2021'
Olga Moreno va participar a 'Supervivientes', un altre reality de Telecinco | Mediaset

De fet, el mes de juliol passat Telecinco abordava a 'El Programa de Ana Rosa' el retrobament entre Kiko Rivera i la seva mare. Després de l'ingrés hospitalari del DJ, la cantant visitava el seu fill que no havia vist des de feia un any i mig. L'espai, així, actualitzava l'estat de salut de Rivera, així com mostrava la trobada amb la seva mare.

Així, la cadena va deixar clar que es tractava d'una notícia amb prou interès informatiu per saltar-se el veto imposat al febrer. D'altra banda, l'època estival és un període en què els continguts són escassos i cal emplenar minuts de la programació. Per tant, no era rendible descartar una notícia de tal magnitud.

Primer pla de Kiko Rivera seriós al carrer
Telecinco es va saltar el veto a Kiko Rivera en explicar que s'havia retrobat amb la seva mare | Europa Press

Finalment, les baixes dades d'audiència de Telecinco podrien provocar que, a partir del setembre, es pugui tornar a parlar d'alguns noms fins ara vetats.

Així, Marina Esnal, col·laboradora de Telesalseo, ha explicat que s'ha posat en contacte amb Olga Moreno per preguntar-li per la seva participació a 'Gran Hermano'. Segons Esnal, la malaguenya no ha contestat, ni tan sols llegit, el missatge, cosa que ha aixecat les sospites.

Moreno fa un temps que està apartada de la televisió, centrada en la seva filla i la seva parella Agustín Etienne. La dissenyadora ha refet la vida després de la seva mediàtica separació d'Antonio David Flores, pare de la seva filla Lola. La seva entrada a la casa de 'Gran Hermano' suposaria un gir a la línia de discreció dels darrers mesos.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Caldrà esperar que Telecinco confirmi quina és la llista de participants de la nova edició del reality per saber si definitivament Olga Moreno serà un dels fitxatges estrella.

Fins ara se sap que la data de l'estrena serà el 14. Després de 4 anys, la cadena de Fuencarral va posar fi a un dels concursos de més pes en la programació després de la polèmica per la denúncia de Carlota Prado.

El nou 'GH VIP' sorprendrà tothom

Ara, amb un nou Codi Ètic, Mediaset aposta de nou per 'Gran Hermano'. També se sap que la casa de Guadalix ha patit una profunda reforma i que hi haurà moltes novetats. Pel que fa als presentadors, Telecinco ha prescindit de Jorge Javier Vázquez i Marta Flich serà qui en prengui el relleu.

Nou logo de Gran Germà VIP
La nova edició de 'GH VIP' comptarà amb participants que el públic no s'espera | Mediaset

A més, Ion Aramendi serà l'encarregat de conduir els debats setmanals. El periodista basc avançava alguna cosa sobre els participants. «Sé que són personatges fascinants i que hi ha dinàmiques noves a la casa; a més, la casa serà totalment diferent»,