Primer pla d'Olga Carmona seriosa al viatge de semifinals de la Copa de la Reina

Olga Carmona i el bonic gest amb el seu pare mort que ningú oblidarà

Olga Carmona va recordar el seu pare mort en el moment més important de la seva carrera

Olga Carmona ha esdevingut una de les futbolistes més reconegudes del nostre país. Després de marcar el gol que va portar Espanya a alçar-se amb la victòria a la final del Mundial Femení 2023, la sevillana ha fet història.

Tot i això, el que va ser un dels millors dies de la seva vida es va acabar convertint també el pitjor. El seu pare, Tomás Carmona, que estava «malalt des de feia un any», va morir divendres passat, abans del partit, tal com va relatar Jesús Carmona, cosí d'Olga Carmona, a El Español.

Tot i això, per decisió de la seva família, Olga Carmona no va conèixer la notícia de la mort del seu pare fins després de guanyar el partit a Austràlia.

Ara, en tornar a Espanya, la futbolista sevillana ha tingut un gest bonic amb l'home que li va donar la vida i li va transmetre la seva passió per aquest esport.

Olga Carmona besant la medalla d'or del Mundial de Futbol Femení
Olga Carmona va ser la gran protagonista de la final del Mundial Femení 2023 | Europa Press

Olga Carmona, emocionada, recorda el seu pare a la festa de Madrid Río

Ahir, es va celebrar una festa a Madrid Río amb motiu de la victòria d'Espanya davant d'Anglaterra durant el Mundial Femení 2023. La Selecció Espanyola Femenina de Futbol va gaudir com mai de la victòria i d'haver aconseguit fer història.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

No obstant això, per a Olga Carmona va ser un moment agredolç, ja que només havien passat dos dies des que es va assabentar de la mort del seu pare.

A l'escenari, la futbolista va rebre els condols del presentador de l'esdeveniment, mentre el públic, emocionat, corejava el seu nom. «Els aficionats volien agrair-te i oferir-te tot el seu suport, t'oferim una abraçada enorme, de 48 milions de cors», va comunicar el ponent de l'acte.

Tot seguit, Olga Carmona va agafar el micròfon i va pronunciar un discurs molt emocionant que va deixar tots els presents amb la pell de gallina. En ell, va recordar el seu pare mort i li va dedicar unes boniques paraules que ningú oblidarà.

Imatge d'Olga Carmona feliç amb una mà al pit i l'altra aixecant la bandera espanyola durant la celebració a Madrid de la victòria de la Selecció Espanyola Femenina al Mundial Femení 2023
Olga Carmona va fer un discurs en honor al seu pare | GTRES

L'emotiu discurs d'Olga Carmona

«El dia d'avui és molt especial per a mi i per a tota Espanya, però també té una part complicada per a mi», va començar dient emocionada sobre això. «Sabeu que ahir va ser un dia de moltes emocions. Per moments va ser el millor dia de la meva vida i després es va convertir en el pitjor», va explicar.

Olga Carmona va assegurar que estava «molt emocionada» per haver pogut brindar «aquesta alegria a tot el país».

«Ara ja teniu aquest estel al pit, però no només hi ha aquest estel, també per tots els que ens han acompanyat des del cel», va concloure emocionada, rebent una onada de xiscles d'afecte i suport.