Primer pla d'Olga Moreno somrient

Olga Moreno se'n va i deixa sol David Flores Carrasco en el seu dia més especial

David Flores Carrasco haurà d'acostumar-se a estar sense Olga Moreno

Olga Moreno, empresària de professió, va saltar a la fama per ser parella d'Antonio David Flores, però actualment és un personatge independent. Fa uns mesos va decidir separar-se'n i començar una vida nova, encara que no està sent gens fàcil. Segons ha explicat Rocío Flores, la seva antiga fillastra, l'exmatrimoni continua força a prop i no s'enfrontaran en cap moment.

Ella ha rebut ofertes cridaneres per trencar el seu silenci, però sap que qualsevol pas en fals podria originar un enrenou sense precedents. Aquesta és una de les raons per les quals s'ha estimat més donar l'esquena als mitjans i centrar-se en la seva carrera com a empresària. Tot i que intenta mantenir una bona relació amb Antonio David, és una tasca cada cop més complicada.

David Flores i Olga Moreno parlant
Olga Moreno té una relació estupenda amb David Flores Carrasco. | GTRES

Olga ha passat la nit de Cap d'Any al costat del seu exmarit Antonio David, amb qui té una filla en comú anomenada Lola Flores. No obstant això, ràpidament ha marxat a Sevilla, la seva ciutat natal, per refugiar-se a la seva família fins que passi la tempesta. Molts periodistes asseguren que l'empresària és a punt de començar una nova aventura.

Antonio David Flores, segons expliquen a Telecinco, podria estar buscant una nova residència per començar la seva vida de solter. Rocío Flores, la seva filla i gran aliada, vol deixar clar que l'antic tertulià es troba perfectament. La col·laboradora de 'El programa de Ana Rosa' garanteix que el seu pare no carregarà mai contra Moreno.

«La gent se separa, però no han de portar-se malament i tant de bo segueixin portant-se bé com fins ara. El que m'importa és que els dos siguin feliços», explica Rocío a l'espai on treballa com a tertuliana. El problema és que Olga és feliç lluny d'Antonio David, així que ha deixat sol David Flores Carrasco, el fill de Rocío Carrasco.

Olga Moreno necessita el suport de la família

Olga resideix a Màlaga des de fa temps, on té un grup d'amigues que s'ha convertit en la seva segona família. Tot i això, l'empresària està travessant unes circumstàncies delicades i necessita el suport dels seus pares. Per aquest motiu, s'ha traslladat a Sevilla, la seva ciutat natal, per passar el Dia de Reis amb ells i sense David Flores Carrasco.

David Flores sent passió per Olga, de fet passa molt de temps amb ella tot i que ja no està amb el seu pare. El jove és força discret i no vol cridar l'atenció dels mitjans, però va trencar les seves normes pel bé de Moreno. L'única vegada que ha trepitjat un plató de televisió va ser per abraçar l'empresària quan va tornar de 'Supervivientes 2021'.

La família d'Olga Moreno i Antonio David
Olga Moreno ha viatjat a Sevilla per visitar la família. | GTRES

L'antiga madrastra de David ha pensat que el millor era allunyar-se de tots els seus conflictes i visitar la seva família. Segons ha sortit publicat, gaudeix d'una relació estreta amb les germanes i sempre l'ajuden quan té un problema. Aquesta és una de les raons per les quals ha decidit passar el Dia de Reis lluny de Màlaga i del seu passat sentimental.

Olga Moreno guarda silenci per protegir-se

Olga s'ha convertit en un rostre força perseguit, per això els periodistes saben a la perfecció on es troba a cada moment. Recentment l'han enxampat arribant a Sevilla i li han preguntat per les últimes polèmiques. Ella no ha contestat cap pregunta perquè sap que qualsevol resposta sembrarà un autèntic caos a la premsa del cor.

David Flores Carrasco s'haurà d'acostumar a estar separat de Moreno, que fins fa poc era la seva segona mare. És possible que continuïn tenint bona relació, ja que el jove és força noble i mai no ha fet res dolent. Simplement s'ha dedicat a donar amor als seus éssers estimats i a intentar que la guerra familiar acabi com més aviat millor.