Olga Moreno seriosa

Olga Moreno, acusada de fer fora al fill de Rociíto per venjança

Olga Moreno té pensat nous canvis per a la seva vida

Olga Moreno, malgrat estar allunyada dels mitjans de comunicació, sempre és al focus de la polèmica. I és que, les darreres setmanes, la guanyadora de Supervivientes 2021 es col·locava al centre de totes les polèmiques.

Les noves informacions asseguraven que Olga està disposada a començar una nova vida lluny de Màlaga, ja que vol apostar al màxim per la relació amb Agustín Etienne.

Però a més, segons expliquen, Moreno voldria fer fora David Flores del seu actual domicili a Màlaga. Sembla que estaria molt cansada amb la situació actual amb Marta Riesco i Antonio David, doncs la pau entre l'exmatrimoni s'ha acabat, i, segons han publicat, Olga pensa prendre cartes a l'assumpte.

No obstant això, molts apunten que es tractaria d'una venjança per les últimes acusacions que l'empresària ha hagut de suportar per part de la reportera de Fiesta.

Olga Moreno, cansada de la situació

Els últims mesos han estat pràcticament insuportables per a la guanyadora de Supervivientes 2021. Olga optava per allunyar-se dels mitjans de comunicació i no fer acte de presència a cap plató de televisió. Tot i això, el seu nom continuava acaparant tots els titulars malgrat el seu silenci.

Primer pla d'Olga Moreno somrient molt feliç
Olga Moreno està disposada a fer un canvi radical a la seva vida actual| Europa Press

La gota que va fer vessar el got va ser la polèmica després de les fotos publicades per Marta Riesco a l'aniversari de la filla d'Olga Moreno. L'empresària no va veure amb bons ulls la sobreexposició a què estava sent sotmesa la seva filla.

«No consentiré, l'exposició excessiva i innecessària que s'ha fet de la meva filla a les xarxes socials», explicava Moreno. A això se li va sumar les dures acusacions que Marta Riesco va abocar sobre ella, quan va ser titllada de ser 'un personatge'.

No obstant això, la reportera de Telecinco no va romandre callada, i va atacar l'ex de la seva actual parella: «Ja sabem qui vol ser personatge i qui no pararà fins a aconseguir-ho a cops de 'realities' i exclusives, parlant d'uns fills que no són seus».

Així les coses, tot apunta que Olga ja s'ha cansat d'aquesta situació i vol canviar completament. Moreno no estaria disposada a continuar amb tot aquest entramat, i encara menys a veure com se la critica i ataca de manera injustificada. Segons han publicat, l'empresària busca iniciar una nova vida lluny de Màlaga, i tot apunta que Madrid seria el destí.

Fins ara, David Flores vivia amb ella després del divorci, com ja va anunciar molt abans que Antonio David i Olga anunciessin la seva ruptura. En una entrevista del Deluxe el 2015, Olga va assegurar que David es quedaria amb ella si algun dia trencaven, a causa del gran afecte que senten l'un per l'altre.

David Flores i Olga Moreno
La relació d'Olga Moreno i David Flores podria penjar un fil| MEDIASET

Però, segons diuen, això ja són temps passats. Ara, Olga hauria demanat que el fill de Rociíto abandonés el domicili familiar a causa dels nous plans de l'empresària. Això també s'hauria vist incentivat per les darreres polèmiques de l'actual parella d'Antonio David. I és que, Olga vol trencar amb tot.

Olga Moreno tem el pitjor

La guanyadora de Supervivientes 2021 està afrontant uns mesos molt complicats, i segons afirma Belén Esteban, Olga tem que pugui passar el pitjor. La col·laboradora assegurava que l'empresària no vol que li passi a la seva filla el mateix que als fills de Rociíto.

«Veu que el que ha passat amb els fills de Rocío Carrasco li pot passar amb la personeta. Arribarà el moment en què Olga parlarà amb Rocío Carrasco», sentenciava Belén. Ara només queda esperar a veure com es desenvolupa tot amb els propers passos d'Olga Moreno.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp