Primer pla de Pablo Urdangarin

Pablo Urdangarin fa una trucada i assumeix que no tornaran a veure's

Pablo Urdangarin està molt preocupat per la família

Pablo Urdangarin, jugador d'handbol del Barcelona, ha adquirit molta popularitat en els darrers temps, així que a ningú no li ha estranyat que s'hagi convertit en notícia. Constantí de Grècia, el germà de la seva àvia, ha mort i la reina Sofia està completament perduda. Fonts de total solvència asseguren que s'ha emportat un bon disgust perquè estava molt unida al seu familiar.

El jugador de l'equip català ha pres les regnes de la situació, igual que va fer quan el seu pare va decidir començar una nova aventura sentimental. Ha trucat l'àvia Sofia per saber com es troba i per veure si la pot ajudar en alguna cosa, però la resposta ha estat negativa. La reina és a Grècia i s'hi vol quedar una temporada per estar a prop dels seus nebots i de la seva cunyada.

Pablo ha assumit que no tornarà a veure Constantí, amb qui gaudia d'una relació força estreta i propera. Ha sortit publicat que era el seu familiar preferit i que sempre que podien passaven temps junts. Això sí, feia un temps que no es veien perquè el germà de Sofia estava malalt i tenia problemes de mobilitat, així que no sortia d'Atenes.

Imatge de Constantí de Grècia, el germà de la reina Sofia, en una cadira de rodes
Pablo Urdangarin està assimilant què ha passat. | GTRES

Després de fer les trucades pertinents, ha decidit quedar-se a Barcelona: no viatjarà a Grècia perquè no arribarà a temps per al funeral. Per tant, donarà suport a la seva àvia Sofia des de la distància i s'ha compromès a passar-hi un temps quan vulgui tornar a Espanya. De la mateixa manera, la mare de Pablo, la infanta Cristina, tampoc no estarà en l'homenatge a Constantí, ja que té assumptes pendents i no pot viatjar.

L'esportista de l'equip català ha pres la davantera i no ha trigat a assumir que no es tornaran a veure, però entén que altres necessitin més temps. És normal que l'emèrita estigui tan afectada perquè la seva implicació familiar era molt més forta. Les últimes informacions asseguren que el rei Joan Carles també s'ha posat en contacte amb la seva dona per saber com està.

Pablo Urdangarin ha pres una decisió ferma

Pablo podria haver agafat un avió des de Barcelona per fer companyia a la seva família, però, després de pensar-ho molt, ha declinat la invitació. Està centrat en la seva carrera esportiva a Catalunya i té massa assumptes per resoldre, no es pot permetre un viatge tan llarg. Això sí, ha promès que estarà atent a la seva àvia i que l'ajudarà des de la distància tant com sigui possible.

Primer pla de Pablo Urdangarin.
Pablo Urdangarin ja sap què ha passat. | GTRES

El jove Urdangarin s'ha convertit en el rostre més influent de la família reial, per això tots els periodistes volen parlar amb ell. Atén totes les trucades i, sempre que es troba amb algun reporter, mostra el seu millor somriure. No hi ha ningú millor per donar la cara en una situació tan difícil, sens dubte el seu paper serà recordat per tothom.

El jugador del Barça ha aconseguit blanquejar la imatge dels Urdangarin, un clan que no tenia bona reputació. Iñaki Urdangarin ha tingut una sèrie de problemes legals que el van deixar en mal lloc i van marcar el futur de tothom. El seu fill ha sabut prendre bé el control i actualment no reben tantes males crítiques com fa uns anys.

Pablo Urdangarin es compromet a ajudar

Pablo no pot descuidar la seva carrera a Barcelona, tant per a ell com per als pares és molt important aconseguir l'èxit. No serà al funeral de Constantí, però sí que ha trucat als familiars propers per donar el seu condol més sentit. Han confirmat que la seva actitud ha tornat a ser impecable: ha estat a l'altura de les circumstàncies.

Ara, des de terres catalanes, el jove acaba de rebre una altra notícia: el seu cosí Froilà se n'anirà a viure amb Joan Carles. La revista Lecturas assegura que la infanta Elena està desesperada. Suposadament, el jove necessita ajuda i algú l'ha de posar al seu lloc.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp