Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Olga Moreno.

Olga Moreno assumeix els problemes íntims que ha provocat la seva última decisió

Olga Moreno ha descobert que el pitjor encara ha d'arribar

Olga Moreno ha aconseguit una gran popularitat des que es va separar d'Antonio David Flores perquè el públic l'ha conegut molt millor. Fa uns mesos era una dona a l'ombra i actualment ha esdevingut un personatge independent capaç d'eclipsar qualsevol. Segons ha sortit publicat, la seva relació amb Rocío Flores no passa un bon moment, però segueixen unides.

Olga Moreno, abans de distanciar-se de la neta de Rocío Jurado, va decidir sotmetre's a una operació estètica força delicada. Al programa Viva la Vida van assegurar que els efectes secundaris que estava patint eren terribles.  La seva antiga fillastra també es va posar a les mans dels cirurgians pel mateix motiu i recentment ha destapat la crua realitat.

Imatge de Rocío Flores i Olga Moreno.
Olga Moreno i Rocío Flores han passat per la mateixa operació | Europa Press

Olga Moreno és una persona forta, però ha perdut la paciència i vol deixar clar que desconeixia el comportament d'Antonio David. Rocío Flores està molesta perquè creu que ha parlat quan no havia de fer-ho, malgrat que la relació no està perduda. Han viscut molts moments juntes, de fet ara comparteixen el dolor que els ha generat la lipoescultura.

Rocío treballa de col·laboradora al programa Ya son las ocho i ha aprofitat la seva presència a l'espai per explicar com se sent. Té problemes íntims després de l'operació: amb prou feines es pot moure i necessita ajuda fins i tot per anar al lavabo. Assegura que el procés ha valgut la pena, tot i que reconeix que ha passat moments realment delicats.

Olga també ha tingut molts dolors i ha patit els mateixos efectes secundaris que la tertuliana. Olga ha parlat alt i clar de l'operació perquè el públic tingui en compte el perill abans de fer el pas final. «Ho he passat molt malament, però ja estic bé i em veig genial, va valdre la pena», ha explicat a Ya son las ocho.

Olga Moreno, sorpresa: «Tot ho faig dreta»

Olga Moreno adora la filla de Rocío Carrasco i ningú no pot evitar aquest sentiment, malgrat que l'últim mes hagi estat molt diferent. La jove reconeix que se sent «decebuda» amb l'empresària perquè pensa que l'hauria d'haver avisat dels seus plans. Recordem que va concedir una entrevista a Semana en la qual va parlar d'Antonio David, atreviment que no té l'aprovació de la col·laboradora.

Muntatge Olga Moreno amb Rocío Flores i David Flores Carrasco
Olga Moreno continuarà estimant els fills d'Antonio David | GTRES

Olga se sent orgullosa de Rocío, que de mica en mica es va convertint en una professional de la petita pantalla. Recentment els seus companys de Ya son las ocho li han posat en un compromís i ella ha resolt la situació millor que ningú.

«Ja puc començar a fer esport, res d'abdomen, però sí cames, braços, esquena i glutis», ha començat dient la tertuliana. Després ha explicat que havia de fer les seves necessitats de peu perquè encara no podia seure. «Tu obres les cames i s'ha d'encertar, però bé, com fa un mes que porto la faixa i no m'he pogut asseure, ja he agafat pràctica».

L'equip de Sonsoles Ónega li ha preguntat si també practicava relacions íntimes sense seure i ella ha respost sense embuts. «Sí, tot ho faig dreta», comentava deixant clar que el problema íntim ja està resolt.

Olga Moreno haurà de tenir cura

Olga ha esdevingut una cara de primer nivell i tots els seus passos estan estudiats al detall, per això ha d'extremar la precaució. S'ha guanyat el suport del públic, malgrat que la batalla encara no s'ha acabat. Cal saber si la filla del seu exmarit l'ha perdonat o segueixen distanciades, malgrat patir les mateixes dificultats.

L'andalusa i Rocío van decidir operar-se juntes per donar-se suport mútuament, però no imaginaven els canvis que havien de venir. Cadascuna s'està recuperant al seu domicili perquè Moreno ha fet un cop a la taula que ha deixat tothom sense paraules.