Imatge d'Antonio David Flores amb el seu fill, David Flores

Olga Moreno explica sense voler com és la malaltia de David Flores Carrasco

La dona d'Antonio David ha començat el seu concurs a 'Supervivientes' i ha assegurat que David Flores es val per si mateix

Olga Moreno ha debutat aquesta nit a 'Supervivientes' després de posar-se en dubte la seva participació en el programa per la polèmica d'Antonio David Flores. Rocío Carrasco ha decidit trencar el seu silenci i explicar l'infern que va viure durant el seu matrimoni amb el col·laborador. Per aquest motiu, Olga Moreno va pensar a fer un pas enrere i quedar-se amb Antonio David a casa per fer-li costat, però finalment ha decidit marxar a Hondures. 

La dona d'Antonio David s'ha allunyat de la polèmica que hi ha a la família Flores i ha iniciat l'experiència de 'Supervivientes'. En els primers dies de convivència amb els seus 15 companys de concurs, Olga ha volgut confessar-se i dedicar unes afectuoses paraules al seu marit i als seus fills, Rocío i David.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La relació d'Olga Moreno amb Rocío i David Flores

Olga Moreno ha estat molt sincera i ha parlat sobre els fills de Rocío Carrasco i Antonio David Flores: «Ella és passió amb el seu pare. La veritat és que vam congeniar molt bé quan ens vam conèixer. És la nena més maca del món», ha confessat davant les càmeres de 'Supervivientes'.

L'empresària ha explicat que quan es van conèixer va dir «jo soc Oa. Perquè a mi em diuen Oa. La mare és la seva mare. Quan me'ls va presentar el primer que vaig veure va ser la nena. Rossa, espavilada, molt bonica... Després vaig començar a guanyar-me'ls. Amb 4 anyets va començar a maquillar-me i a pentinar-me...», ha explicat Olga molt emocionada.

A més, Olga també ha tingut unes boniques paraules per a David Flores: «Amb el nen és devoció. El nen es val per si mateix. Bé, amb l'àvia, és amor pur. Se sap totes les lletres i sempre pensa en ella. Nosaltres no teníem vida. La vida era per a ells», assegura.

Finalment, l'empresària ha volgut sortir en defensa del seu marit, Antonio David Flores, que està molt afectat per les declaracions que ha fet Rocío Carrasco en la sèrie documental: «Fa 21 anys que estic amb el meu marit. Ell no és així! Sempre hem de lluitar i només volem estar tranquils. Tenim molta impotència, i fa ràbia», ha sentenciat la concursant de 'Supervivientes'. 

Comença amb bon peu 'Supervivientes'

Olga Moreno ha estat molt ben acollida pel públic de 'Supervivientes', ja que promet fer un bon concurs i revelar detalls sobre la vida d'Antonio David Flores. D'altra banda, Olga ha estat la segona concursant que millor ha saltat des de l'helicòpter i fins i tot gairebé aconsegueix la immunitat, que finalment ha estat per a Melyssa. Afortunadament, la dona d'Antonio David s'ha salvat de ser una de les primeres nominades del concurs. 

Tot i que Jorge Javier creu que Olga Moreno no parlarà sobre la polèmica de Rocío i Antonio David, els teleespectadors estan esperant que expliqui tots els detalls del seu matrimoni amb el col·laborador.