Olga Moreno en un plató de Telecinco

Olga Moreno rep un missatge d'una persona propera: «T'estàs passant»

Una amiga íntima d'Olga Moreno es preocupa pel seu estat físic i l'alerta

Una amiga íntima d'Olga Moreno es preocupa pel seu estat físic i de salut i li ha fet arribar un missatge d'alerta.

La dona d'Antonio David es va proclamar guanyadora de 'Supervivientes' després d'un concurs molt complicat i ple de polèmiques. Durant la seva estada a Hondures, ha tingut molts conflictes per la seva manera de ser i de fer.

La malaguenya va assegurar que la fama li estaria provocant una estabilitat molt forta i seria el detonant perquè es comportés d'una manera totalment aliena a ella mateixa. Això explicaria el fet que robés la crema de cacau a la seva amiga Melyssa o que se saltés les normes diverses vegades per poder menjar.

Durant tot el concurs, Moreno va tenir una ansietat pel menjar tan gran que, fins i tot, va tenir alguns conflictes amb els companys. De fet, la van aïllar diverses setmanes i va perdre les aliances que havia forjat fins aleshores.

El seu canvi físic evidenciava les penúries i la gana que devia estar passant. Va ser una de les concursants que va perdre més pes i, com a conseqüència, amb un canvi físic més notable. 

Així i tot, la seva relació amb el menjar s'ha vist distorsionada i ha confirmat que, encara avui, segueix tenint la mateixa ansietat.

Aquesta setmana, una amiga seva li ha enviat un missatge perquè controli els seus impulsos i vigili. El canvi físic que està patint és molt gran i podria ser pitjor. 

Una alerta al físic d'Olga Moreno

Durant l'emissió de 'Ya es mediodía' van fer públic que Olga Moreno i Marta López celebraven cinc mesos d'amistat. La seva relació es va forjar durant l'última edició de 'Supervivientes' i es van convertir en amigues íntimes.

Les dues es van mostrar molt còmplices i no van dubtar a realitzar confessions que van causar un gran enrenou. Moltes anaven dirigides a la mare de Rocío Flores i l'audiència no va entendre l'actitud de la col·laboradora de 'Sálvame'.

De fet, els seus companys del programa també van qüestionar aquesta actitud i els motius de la nova amistat. Un dels més crítics va ser Kiko Hernández, que no entenia res del que estava passant.

Marta López es va convertir en una gran defensora de la dona d'Antonio David i no va dubtar a justificar cadascun dels seus errors. Després de la seva victòria, ambdues han compartit molts moments, tot i que no s'han vist des del debat final.

Al programa del migdia es va informar, en presència de la col·laboradora, que havien fet un dinar juntes per celebrar una data important.  La tertuliana va confirmar la notícia i va assegurar que no s'havien tornat a veure des del final del concurs.

No va dubtar a oferir els detalls de la cita i va assegurar que s'havien posat al dia. Va confirmar que la guanyadora de 'Supervivientes 2021' està tranquil·la i millor que mai.

Els seus companys li van preguntar si havia vist el documental de Rocío i ella va assegurar que no. A més, ha matisat que Olga havia rebutjat moltes ofertes per formar part de la plantilla de Telecinco.

Fent ús de la confiança i amistat que les uneix, va voler llançar un missatge d'advertència sobre el seu físic. Sense que ningú s'ho esperés, va deixar anar que l'havia vist més grassoneta i li va dir «ves amb compte que t'estàs passant».

Sense cap dubte, una directa que no guardava cap intencionalitat negativa cap a la seva amiga. Moreno encara no s'ha pronunciat, però segurament no ho faci perquè ha decidit mantenir un perfil baix i allunyar-se de les càmeres.

El dard de López ha estat llençat amb bona intenció i esperem que no es malinterpreti. Després d'haver perdut tant pes, és normal que es vegi més grassoneta.