Olga Moreno parla públicament dels problemes amb Rocío Carrasco

Ha trencat així el seu silenci i ha opinat sobre la mala relació que manté el seu marit amb Rocío Carrasco: «No és un delinqüent»

Olga Moreno ha parlat sobre els problemes que manté amb Rocío Carrasco
Olga Moreno ha parlat sobre els problemes que manté amb Rocío Carrasco | CATALUNYA DIARI

Olga Moreno, parella d’Antonio David Flores, ha decidit donar la seva opinió sobre la polèmica que gira al voltant del seu marit i Rocío Carrasco. Fins ara, Moreno no havia dit ni una paraula sobre la mala relació que mantenen, però ara ha confessat la mala situació que està vivint Antonio David. A través d’una entrevista Olga ha explicat que manté una bona relació amb els fills el seu marit, i li ha llença algun que altra crítica a la filla de Rocío Jurado

Olga Moreno trenca el seu silenci i explica el conflicte amb Rocío Carrasco

Així doncs, Olga ha fet al·lusió al moment en què Antonio David Flores va rebre per part de Rocío Carrasco una denúncia per maltractament: «Va patir molt… ho va passar realment malament. Va tornar plorant a casa. Recordo que estava sola i que m’ho va explicar sense parar de plorar. Vaig espantar-me en veure’l arribar».

Fruit d’aquesta demanda, la situació vital de la seva parella va fer un canvi radical i la seva manera de ser va canviar: «El meu marit ha perdut l’alegria totalment. Va marxar i no va tornar. Està rebent ajuda d’un professional per veure’s assenyalat amb aquella demanda».

Malgrat la complicada situació, Olga Moreno està convençuda de la innocència del seu marit i el defensa fèrriament: «El conec perfectament i no ha fet res. Jo sempre he confiat en la justícia i el karma existeix. La veritat només té un camí. Mai he tingut por de la presó, però ell sí. El meu marit no és un delinqüent i l’únic que ha fet és viure pels seus fills», ha confessat la dona de l’exguàrdia civil.

Olga Moreno ha estat com una mare pels fills del seu marit
Olga Moreno ha estat com una mare pels fills del seu marit | CATALUNYA DIARI

 

De fet, Moreno s’ha convertit en la figura materna de Rocío i David Flores des que els joves van decidir traslladar-se a viure amb el seu pare, la qual cosa va provocar que la seva relació amb Rocío Carrasco es distanciés. Moreno ha insistit en el fet que el fill petit, David, ho va passar molt malament: «David tenia una cabellera increïble i va quedar-se mig calb. És un nen feliç, però estava molt preocupat. Va haver-hi un dia que va agafar al seu pare plorant, i li va dir: ‘Papi, no et preocupis, perquè estem aquí amb tu», ha explicat, visiblement emocionada.

També pots llegir…


Comentaris

envia el comentari