Olga Moreno en un plató de televisió

Olga Moreno, de pedra: s'ha assabentat dels plans de boda i no s'ho pot creure

Olga Moreno reacciona als comentaris de Marta Riesco sobre un possible casament amb Antonio David Flores

Olga Moreno intenta seguir fent la seva vida a Màlaga, allunyada del focus mediàtic i de tots els comentaris que s'aboquen sobre la seva família. Des de la distància, veu com dia rere dia es parla d'Antonio David Flores, el seu ex, i dels seus fills. Una situació que cada cop té més assimilada i amb què sembla que està més còmoda.

Fa poc se la va veure en una revista mostrant-se d'allò més afectuosa amb Rocío Flores i el seu nòvio. Sempre ha estat molt unida a la filla de l'excol·laborador de Telecinco, i més en aquests últims temps. Pel que sembla, la guanyadora de 'Supervivientes 2021' ha fet de mediadora perquè la seva 'segona filla' i Manuel Bedmar tornessin a estar junts.

Hi ha molts assumptes pendents sobre la taula d'Olga Moreno. Com és habitual, procura guardar silenci davant les preguntes dels periodistes. Evita pronunciar-se sobre la possible reconciliació de la filla de Rociíto i el seu nòvio, que van trencar no fa gaire.

Olga Moreno parlant per telèfon al mig del carrer.
Olga Moreno intenta portar una vida el més discreta possible a Màlaga | Europa Press

La mateixa actitud que manté quan li pregunten sobre les últimes imatges de Ro Flores, on surt amb un altre noi. Es va especular que podria ser més que un amic, però l'entorn de la influencer ho van desmentir. És una persona propera a ella amb qui té bona relació, i no hi ha res més.

Tampoc s'ha volgut pronunciar sobre les últimes notícies que s'han publicat sobre Antonio David Flores. L'excol·laborador sembla que viu dels donatius que li fan els seus seguidors del canal de YouTube. 

No obstant això, li costa més mantenir les formes quan se la interroga sobre Marta Riesco i els plans de futur que té amb Antonio David Flores. Fa uns quants dies, la reportera de Telecinco va assegurar que li encantaria casar-se amb l'exguàrdia civil. Això sí, ell abans s'ha de divorciar.

Davant d'aquesta qüestió, a Olga Moreno se li ha escapat un somriure; no s'ha pogut contenir. Possiblement ha sigut a conseqüència de la pressió a què s'estava veient sotmesa, ja que una reportera que volia saber la seva opinió l'estava perseguint.

Quan li ha preguntat si li feia gràcia que Marta vulgui passar per l'altar amb Antonio David, ha contestat amb contundència. «No, no, no em fa gràcia», ha assegurat immediatament. Potser s'ha adonat que aquest gest es pot interpretar de moltes maneres.

Fotomuntatge de Marta Riesco i Olga Moreno
Olga es riu dels plans de matrimoni de Marta Riesco | Catalunya Diari

En qualsevol cas, els protagonistes d'aquesta història són els que millor saben com està la situació en aquest moment. Des de fa temps, es rumoreja que, de moment, Antonio David no té intenció de formalitzar la separació. Prefereix centrar-se en les batalles judicials que té obertes, ja que és conscient que un divorci ara mateix el podria perjudicar.

Olga Moreno posa les coses fàcils a Antonio David Flores

Olga Moreno dona per enterrada la relació amb l'extertulià. Fa tot just un parell de setmanes, ell va deixar el domicili familiar i es va traslladar a un altre habitatge, també a Màlaga.

La major part del temps el passa a Madrid, on viu amb Marta Riesco. Els viatges entre Màlaga i la capital són constants, sobretot perquè vol estar a prop dels fills. Intenta tenir un tracte proper amb ells i exercir de pare quan la situació ho requereix.

Mentrestant, l'empresària sevillana està centrada en la botiga de roba que té a Màlaga i en la seva filla, Lola. També s'ocupa de David i Rocío Flores, a qui considera pràcticament els seus fills. Aquest últim any s'ha refugiat en ells, i també en les seves germanes, que l'han cuidat molt i han estat pendents d'ella en tot moment.

Olga Moreno vol passar pàgina i deixar enrere el capítol de la seva vida amb Antonio David Flores. Faria qualsevol cosa per a esborrar el passat i convertir-se en una persona anònima.