Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Olga Moreno somrient molt feliç

Olga Moreno podria perdre 150.000 euros per parlar de la pallissa de Rociíto

Olga Moreno hauria de pagar un dineral a Rocío Carrasco

Olga Moreno continua sent la protagonista indiscutible dels titulars del cor. Tot i que més d'una vegada ha assegurat que no li agrada gens, l'empresària segueix sense allunyar-se del focus. Aquesta vegada no és notícia per la seva relació sentimental amb el seu representant Agustín Etienne, sinó per una cosa molt més seriosa.

Fa només uns dies, Olga Moreno es va veure les cares als jutjats amb Rocío Carrasco. Totes dues es van citar als jutjats d'Alcobendas, situats als afores de Madrid, i cap de les dues encara no ha aclarit la resolució.

Olga Moreno i Rocío Carrasco es veuen les cares

Fa anys va quedar clar que, encara que mai no havien mantingut una conversa llarga i estesa, Olga Moreno i Rocío Carrasco no se suporten. Totes dues ja són exdones d'Antonio David i ni tan sols això ha fet que hi hagi un acostament entre totes dues.

Imatge d'Agustín Etienne i Olga Moreno ben acaramel·lats
Olga Moreno viu una lluna de mel amb la seva parella actual, Agustín Etienne | Instagram

Per Olga, els actes que la filla de Rocío Jurado ha tingut amb els seus fills durant anys no són els adequats. Unes declaracions que no li van fer gràcia a Rocío Carrasco. Aquesta última, fent ús de la via judicial, va decidir portar Olga als tribunals.

El motiu no va ser només les declaracions que l'empresària hi va abocar en diverses revistes i en diverses ocasions. Pel que sembla, va ser una entrevista per a un programa de televisió el que va obligar a actuar Rocío.

Olga Moreno podria perdre 150.000 euros

En una entrevista concedida a Sálvame Deluxe el 2019, Olga Moreno es desfogava públicament. Aleshores, l'empresària vivia feliç amb Antonio David, Rocío, David i Lola Flores. Però, Olga no va pensar mai que aquesta entrevista l'anés a ocasionar tants problemes.

Primer pla de Rocío Carrasco mig somrient.
Rocío Carrasco va demandar Olga Moreno per atemptar contra el seu honor | Europa Press

Diversos anys més tard, la justícia ha citat les dues implicades. Rocío Carrasco va interposar una demanda contra Olga per considerar que havia atemptat contra el seu honor. Motiu més que suficient perquè Rocío sol·liciti un total de 150.000 euros.

Així va ser el judici

Les fotografies de totes dues entrant als jutjats d'Alcobendas han corregut com la pólvora. Amb la cara seriosa, Rocío i Olga entraven a testificar.

Olga Moreno va acudir a aquesta cita acompanyada pel seu representant i actual parella, Agustín Etienne. Cosa que el va fer sentir més segura a l'hora de testificar.

A dins, van passar més de 70 minuts en què totes dues van explicar la seva versió del que va passar. De moment no hi ha conclusió del jutge, ja que ha quedat vist per a sentència. Del que no hi ha dubte és que Rocío no pararà fins que cessin les declaracions contra la seva persona.

El mal moment d'Olga Moreno

Tot i que de moment no hi ha una resolució judicial, tot sembla indicar que Olga Moreno té totes les de perdre. No és la primera vegada que s'enfronta a una baralla judicial contra Rocío. I com a tal, no és la primera vegada que perd i deu pagar.

Foto d'Olga Moreno.
Olga Moreno hauria d'abonar a Rociíto una gran quantitat de diners | Telecinco

Si fos cert que la justícia dóna la raó a Rocío Carrasco, l'empresària hauria d'abonar una gran quantitat de diners. Una de la que actualment no disposa, cosa que seria un gran problema per a ella.

De moment, Olga es manté en silenci en espera de la resolució final. Mentrestant, gaudeix dels seus dies amb Agustín, de qui assegura estar completament enamorada.

«Creia que no m'enamoraria a la vida. I tampoc vaig pensar que sortiria d'aquest sotrac tan dur», deia en les últimes declaracions.