Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Olga Moreno

Olga Moreno va ser la primera a parlar de l'agressivitat de Rocío Flores

Olga Moreno, contra les cordes després de referir-se al tema tabú

Olga Moreno ha hagut de veure's en els últims dies amb Rocío Carrasco als jutjats. I sembla que la batalla mediàtica entre elles, i també judicial, va a més amb el pas del temps.

Recordem que la filla de 'la més gran' va asseure al jutjat l'ex d'Antonio David després d'aquelles paraules que va pronunciar al Deluxe fa tres anys. Unes polèmiques declaracions que van provocar que Rociíto tragués tota la seva ira i demanés a la sevillana.

Fa mesos, Olga Moreno va guanyar als tribunals la dona de Fidel Albiac sobre aquella la revelació de secrets que no va sentar gens bé la madrilenya. Aquesta va demandar Moreno encara que sense èxit, com s'ha pogut comprovar.

Fa uns dies, totes dues es veien als jutjats d'Alcobendas i la sessió durava al voltant dels 60 minuts, tal com publicava ahir la revista Lecturas.

Olga Moreno es troba amb la seva enemiga a la seu judicial

Del cara a cara a la seu judicial, se sap que Rociíto es va referir en tot moment a l'andalusa com «aquesta dona que va explicar certes coses que són falses».

Olga Moreno i Rocío Carrasco
Olga Moreno i Rocío Carrasco s'han vist les cares en un jutjat | La Noticia Digital

Les paraules que va pronunciar Olga Moreno al Deluxe el novembre del 2019 van ser molt greus i Rociíto la va demandar amb totes les de la llei. En aquella entrevista, la madrastra de Rocío Flores va posar en dubte aquella pallissa que Rocío va rebre per part de la seva filla el 2012.

Una pallissa per la qual va rebre condemna després d'una sentència judicial, però l'andalusa excusava la fillastra amb aquestes paraules davant de tot Espanya.

«No és agressiva i violenta, i si fos així jo no estaria assegut aquí», va assegurar Olga quan es va asseure al Deluxe . Per aquella època, Antonio David estava immers en ple reality de GH VIP 7 i en part, la seva dona va donar la cara a plató per defensar-lo a ell ia la seva filla.

Entre altres declaracions, Olga també es va referir a la relació existent entre Rocío i els seus fills amb aquestes paraules. «M'encantaria que Rocío Carrasco truqués els seus fills».

«Ells esperen la seva trucada, no entenc Rocío, no entenc el que se li pot passar pel cap», va dir fa anys la sevillana. «Ella no pot ser feliç, des del meu punt de vista. Jo sóc feliç i ella està perjudicant la meva vida i la de la meva família», va afegir.

Olga és la primera que va parlar de l'agressivitat de la fillastra

Així, Olga va ser la primera persona que va parlar d'aquest assumpte tan espinós, després de publicar Vanitatis aquesta sentència que verificava aquesta agressió de la jove sobre la seva mare.

Primer pla d'Olga Moreno somrient molt feliç
La sevillana es va ficar en un bon embolic parlant de la seva fillastra i Rociíto en un plató | Europa Press

Una cosa que Rociíto va revelar posteriorment a Rocío, contrar la verdad para seguir viva, i ho va anomenar «la gran obra mestra de l'ésser».

Des del 2021, la filla de Rocío Jurado ha dit per activa i per passiva que l'únic objectiu d'Antonio David ha estat enfonsar-la i separar-la els fills. I el cas és que el primer no ho ha aconseguit avui, però sí que ha aconseguit la seva segona meta.

El cas és que fa 10 anys que no es parla amb la seva filla i en fa sis que no fa el mateix amb el seu fill David Flores Carrasco.

Aquesta només ha pogut veure en seu judicial el seu fill petit, però mai va arribar a creuar cap paraula amb ell des del 2016. Va ser l'any en què el seu pare se'l va endur a Màlaga empadronant-lo presumptament de forma irregular a la ciutat andalusa i sense consentiment de sa mare.