Primer pla de Pablo Urdangarin.

Pablo Urdangarin mai perdonarà el que acaba de fer Ainhoa Armentia

Pablo Urdangarin ja sap com de passos farà el seu pare

Pablo Urdangarin és, sens dubte, el fill de la infanta Cristina que més interès desperta per a la premsa rosa del nostre país. Tot i que el jove prefereix mantenir un perfil mediàtic baix, Pablo no dubta a respondre als mitjans de comunicació quan aquests s'hi acosten i li pregunta sobre la família.

Per a Pablo, aquest darrer any no ha estat gens senzill. El jove ha tingut a veure com la família tornava a l'ull públic després de la separació. Ara, el jove afronta els nous camins que han hagut de prendre els pares. Especialment, la relació del seu pare Urdangarin amb Ainhoa Armentia que cada cop estan més units.

Pablo Urdangarin ja coneix la situació de la parella

Pablo Urdangarin es troba molt centrat en la seva carrera esportiva, i per descomptat, no li interessa gens parlar amb la premsa del cor. Però el fill de la Infanta Cristina ha mostrat més d'una vegada el gran tarannà que té per atendre la premsa.

Primer pla de Pablo Urdangarin amb la boca oberta
Pablo Urdangarín sap com és la relació del seu pare amb Ainhoa | EUROPA PRESS

Això ha sorprès molts, i és que, amb els darrers esdeveniments d'Iñaki, Pablo s'ha convertit en el portaveu de la família. El noi no dubtava a pronunciar-se sobre l'estat de salut del seu pare, després de l'accident que va patir.

«Es troba bé. Tot bé», revelava el noi a un dels reporters. Iñaki es troba recuperant-se a la perfecció, ja que se l'ha pogut veure novament vivint la seva història d'amor amb Ainhoa Armentia.

El 2022 no serà un any fàcil d'oblidar per a la parella. Tots dos han vist com el seu amor es feia públic, i Ainhoa passa a ocupar portades de revistes. Durant l'estiu, han estat molts els rumors sobre un possible distanciament de la parella, però res més lluny de la realitat.

La revista Hola! ha captat la parella passejant de manera molt acaramelada pels carrers de Vitòria, esborrant així qualsevol rumor de ruptura. De moment, tenen un pis en comú, encara que encara no viuen junts. Però serà qüestió de temps que tots dos comencin a conviure junts.

Molts mitjans assenyalaven com portarien aquesta notícia els fills d'Urdangarin, sobretot Pablo, amb qui manté una relació molt bona. Tot i això, Pablo ja està fent la seva vida independent a Barcelona.

Encara que no sigui senzill estar allunyat del seu pare, no hi ha dubte que entendrà el seu pare i el desig d'estar amb Ainhoa.

La nova etapa de Pablo Urdangarin

Pablo Urdangarin es troba en una època de canvis i nous aires. El jove està centrat en la carrera esportiva.

Pablo Urdangarin jugant amb el Barça
Pablo Urdangarin és jugador d'handbol al F.C. Barcelona | EP

El fill de la infanta Elena és jugador d'handbol a la segona plantilla del FC Barcelona. Per a Pablo és tot un honor poder estar en aquest club, ja que va ser el mateix que va catapultar al cim el seu pare Iñaki. En reiterades ocasions, Pablo ha manifestat la gran inspiració que és el seu pare per a ell:

«He pogut aprendre molt dels meus pares. El meu pare, per exemple, també ha estat esportista i ha hagut d'estudiar alhora que jugava a handbol» revelava fa uns mesos.

Ara Pablo comença a formar la seva vida. El jove s'ha independitzat a un luxós dúplex localitzat a una urbanització que es troba a Sant Joan Despí.

I no ho ha fet sol, s'ha mudat en companyia de dos amics, amb qui també comparteix passió per l'handbol.