Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Miguel Urdangarin amb cabell castany clar i expressió seriosa, acompanyat d'una silueta femenina amb un cor rosa sobre el cap.

Olympia, l'atractiva xicota de Miguel Urdangarin que serà rival de Johanna Zott

La nova relació de Miguel Urdangarin amb Olympia desferma rivalitat amb Johanna Zott, parella de Pablo Urdangarin

Miguel Urdangarin, fill de la infanta Cristina i Iñaki Urdangarin, ha captat l'atenció de la premsa del cor amb la seva relació recent. Als 22 anys, Miguel ha començat a forjar el seu propi camí, tant professional com personal. Graduat en Biologia Marina, actualment realitza pràctiques a Madrid.

Des que va arribar a la capital, s'ha rumorejat molt sobre la possibilitat que Miguel Urdangarin pogués tenir parella. Les últimes setmanes, se l'ha vist sortir amb diverses noies, encara que algunes fonts apuntaven que no tenia res seriós amb ella. Tot i això, recentment, ha sortit a la llum que Miguel podria haver trobat l'amor.

Miguel Urdangarín mirant a càmera amb la seva mare, la infanta Cristina
Miguel Urdangarin troba l'amor durant la seva estada a Madrid | GTRES

Olympia, la nova il·lusió de Miguel Urdangarin

La protagonista d'aquesta història és Olympia, una jove estudiant veneçolana. Després de viure uns quants anys a Suïssa, es va traslladar a Madrid per continuar la seva formació.

Olympia és descrita com una jove encantadora i molt atractiva, qualitats que sens dubte han conquerit Miguel.

Els rumors han estat confirmats arran de la publicació d'unes fotos de tots dos junts pels carrers de Madrid publicats per ¡Hola!.

La revista ha assegurat que “no són parella, perquè acaben de començar”. Tot i que encara no es consideren nuvis oficialment, les fotos que han circulat demostren una gran complicitat entre ells. Sobretot, per les rialles i les abraçades compartides que s'han vist.

Foto lateral de Miguel Urdangarin mirant de front en pla mig curt utilitzant un vestit i amb cara seriosa
Miguel Urdangarin es retroba amb Olympia, una noia que va conèixer a Suïssa | Europa Press

Va ser a Ginebra on Miguel i Olympia es van conèixer, ja que tots dos van assistir a la mateixa escola. No obstant això, la seva relació no va començar per aquell temps. Després de retrobar-se a Madrid fa uns mesos, l'espurna entre ells es va encendre.

El retrobament entre Miguel i Olympia va tenir lloc de manera casual. Miguel, en assabentar-se que la seva antiga companya de col·legi era a Madrid, va decidir contactar amb ella.

Aquesta trobada inicial es va transformar ràpidament en una sèrie de cites i moments compartits. Des de llavors, s'han tornat inseparables, gaudint de la vida a la capital espanyola.

La rivalitat d'Olympia i Johanna Zott

Aquesta nova relació ha despertat inevitablement comparacions amb Johanna Zott, la xicota de Pablo Urdangarin, germà de Miguel.

Johanna també és nova a la Família Reial i, igual que Olympia, enfronta el desafiament de causar una bona impressió. La premsa no ha trigat a assenyalar una possible rivalitat entre totes dues.

Imatge de Johanna Zott, parella de Pablo Urdangarin anant a un partit d'ell a Barcelona
Creix la rivalitat entre Olympia i Johanna Zott a la Família Reial | Europa Press

Johanna Zott ha estat al focus mediàtic des que es va oficialitzar la seva relació amb Pablo. Ara, amb l'arribada d'Olympia, la competència per guanyar-se l'acceptació de la família i el públic s'ha intensificat.

La dinàmica entre les dues joves promet ser un dels temes més comentats als cercles socials i mediàtics. Per això caldrà estar pendents dels següents moviments de totes dues.

Mentrestant, Miguel i Olympia continuen gaudint del seu temps junts. Tot i això, sorgeix la pregunta sobre el seu futur, que segueix a l'aire.

Tot i que la seva relació encara és nova, la complicitat i l'afecte entre ells són evidents. Tots dos estan enfocats a les seves respectives carreres i a construir una base sòlida per a la seva relació.