Primer pla d'Omar Montes

Omar Montes, enfonsat: Rep amenaces de mort des d'una presó espanyola

Surten a la llum les amenaces que ha rebut Omar Montes a través de les xarxes socials

Omar Montes està molt preocupat per les darreres amenaces que ha rebut a través d'Internet. El cantant espanyol, ex d'Isa Pantoja, estaria patint atacs greus contra la seva persona, segons ha revelat la presentadora d''El programa de Ana Rosa', que ha informat aquest dilluns de les amenaces de mort que Omar Montes està rebent a les xarxes socials. La presentadora suplent de l'espai, Patricia Pardo, ha ofert tots els detalls dels missatges que ha rebut Omar Montes.

Amenacen de mort Omar Montes a les xarxes socials

Pardo va comentar que «avui el protagonista de l'actualitat és Omar Montes, que està rebent amenaces de mort a través de les xarxes socials». La presentadora va afegir que els responsables d'escriure-les i enregistrar-les han estat interns de la presó alacantina de Villena, que utilitzarien telèfons per traficar amb drogues, però també per amenaçar personatges famosos.

Omar Montes, un dels cantants més escoltats a Spotify a Espanya, mirant a càmera amb gorra i samarreta de Versace
Omar Montes ha rebut amenaces de mort les últimes hores | GTRES

Omar Montes és un dels artistes més famosos a Espanya i ha estat número u a les llistes d'èxits. A més, Montes ha realitzat un documental anomenat 'El Petit Príncep', una autobiografia amb què explica com ha estat la seva vida, com ha canviat i qui són els seus éssers estimats. Fa uns dies, Montes va oferir una entrevista distesa al diari 'El Mundo', on, entre altres, parlava de la fama i els diners.

Sobre el documental d'Amazon que protagonitza Omar, es mostra molt humà i considera que ho és per una raó vital. En aquest sentit, explica que ho ha, «sobretot, pels nens que m'estan veient, perquè aprenguin i perquè vegin. Perquè, normalment, els artistes no parlen de la pobresa, no parlen del que els costa arribar fins aquí, i no és bonic».

Com ha gestionat la fama i els diners

Montes ha reflexionat sobre la fama i la riquesa sobtades. Ha deixat clar que «tu no neixes sent número u, s'ha de lluitar molt, implica molt esforç, molt sacrifici». «Ningú arriba del no-res en un jet a Colòmbia i diu «sóc l'hòstia», amb milers de persones en un concert», explicava Montes, que recordava que «abans d'anar-me'n a Colòmbia feia concerts per a la meva àvia i cinc persones».

Omar Montes ensenyant el puny a la càmera
Omar Montes parla sobre com ha gestionat la fama a 'El Principito' | GTRES

En aquest sentit, Montes ha explicat que valora els diners, per la qual cosa, precisament, li agrada compartir-los. De fet, recorda, «ja m'heu vist compartir-los al meu barri i amb les persones que més ho necessiten, perquè jo sé què és no tenir-ne...». «A mi m'hauria agradat que em donessin un cop de ma, i a qui no em va ajudar, jo els dono la mà i els faig canviar», destacava. 

El costat més personal d'Omar Montes

Preguntat sobre els valors que intenta inculcar el seu fill, Omar Montes ho té clar. «El meu fill és el nen més bo del món, és una meravella. És una meravella, també, que ell no em vegi com un personatge, sinó com el seu pare, encara que sí que entén que sóc famós», ha explicat.