Primer pla d'Omar Sánchez.

Omar Sánchez confirma els pitjors presagis de Yulen Pereira després de la ruptura

Omar Sánchez ha trencat amb Raquel Lozano

La pressió ha acabat fent efecte en la relació d'Omar Sánchez i Raquel Lozano, fins al punt que la parella hauria decidit posar fi a la seva relació. Tot quan el canari està a punt de participar en el nou reality de Telecinco, Pesadilla en el paraíso.

Molts apunten que la dràstica decisió és perquè a Omar «li interessa entrar al reality sent encara el marit d'Anabel». A més, cal destacar que a Raquel li resultava impossible suportar l'estil de vida del seu nou amor. De fet, van protagonitzar una gran esbroncada al mig de la piscina que no es va escapar als reporters. «Que em deixis ja Omar, el que no suportaré és estar a Ushuaïa i que tu estiguis fent Sálvame», li retreia la publicista.

Això, mentre la seva ex Anabel Pantoja i Yulen Pereira tampoc no passen pel seu millor moment, ja que la parella ha decidit separar-se durant un temps i donar-se una mica d'espai.

Anabel Pantoja i Yulen Pereira a les seves vacances
La relació d'Anabel i Yulen no passa per un bon moment | GTRES

Del que no hi ha dubte, és que encara hi ha molts sentiments entre Anabel i Omar, per la qual cosa podrien decidir donar-se una segona oportunitat. La 'Pantojita' no perdia l'oportunitat d'enviar-li un emotiu missatge al seu ex per desitjar-li molta sort al nou reality.

Omar Sánchez trenca amb Raquel Lozano abans del reality que li canviarà la vida

«No sé si arribaràs a veure això. Però vull desitjar-te tot el millor a la teva aventura. Ara et toca lluitar i demostrar tot el que vals». «Gaudeix de tot el que ve ara, aquí estarem, donant-te suport i jo al màxim. Recorda això sempre. Torna l'últim!», compartia en xarxes socials al costat d'una imatge seva surfejant.

L'última vegada que vam veure Anabel i Omar junts va ser al plató de Déjate querer. Allí, tots dos es deixaven portar i reconeixien obertament els seus sentiments. «Si això d'Anabel i Yulen no funcionés jo no tornaria amb ella, ara estic molt feliç i molt content, i no tornaria amb algú que m'ha fet mal. Aquests mesos he patit moltíssim, he sentit vergonya» sentenciava el canari, encara dolgut. Tot i que ella manté l'esperança que algun dia puguin ser bons amics i fins i tot portar-se bé.

Foto d'Omar Sánchez i Raquel Lozano
Raquel Lozano i Omar Sánchez haurien trencat la seva relació per la pressió que suposava | Europa Press

La situació superava completament la cosina de Kiko Rivera, que patia un atac d'ansietat en ple directe. «Li he sentit la veu i m'he posat a tremolar. Em fa molta pena tot», expressava entre llàgrimes. «T'havia de veure primer a tu perquè t'ho mereixes i perquè, encara que pugui sonar estrany, t'estimo. No puc parlar en passat», li deia al seu marit. «Sé que ha pogut ser força dolorós pel que has passat, però jo no volia fer-te mal, i si ho he fet, perdona'm. Encara que ho vaig poder evitar no ho vaig fer i el mal ja hi és».

Tot i això, sembla que de moment 'el Negro' procura tant sí com no evitar una topada amb la seva ex. Tot al contrari de les intencions de la neboda, que «vol parlar amb Omar perquè tenen moltes coses pendents».

«La condició que posa és que no hi siguin ni Yulen ni Raquel perquè són coses privades i volia que passés abans que ell marxés», haurien manifestat des del seu entorn proper. 

Fotomuntatge story Instagram Anabel Pantoja
Anabel publica una story que podria ser una indirecta per a Yulen | Instagram @ANABELPANTOJA00

Així, un evitava una ocasió perfecta per estar cara a cara amb 'la Pantojita', al concert que Yotuel i Beatriz Luengo van oferir a Gran Canària. «Vaig parlar amb Omar i em va dir que no hi aniria perquè no volia trobar-se amb ella, encara que no tenen cap problema, que si la veu, la saluda sense problema. Per respecte a Raquel Lozano no aniria a aquest concert», al·legaven sobre això.