Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Rocío Flores posant amb cara seriosa

Rocío Flores emociona el seu germà en retrobar-se amb la persona que més estima

La trobada més esperada entre Rocío Flores i Olga Moreno ja s'ha produït

Ja fa uns quants mesos que Olga Moreno va decidir abandonar els focus mediàtics. Després de totes les polèmiques relacionades amb la mare de Rocío Flores i la seva separació amb Antonio David, la guanyadora de Supervivientes 2021 va desaparèixer de la televisió. Ara, una publicació a les seves xarxes socials amb Rocío Flores l'ha tornada a posar a l'ull de l'huracà i ha desencadenat totes les polèmiques.

Rocío Flores sempre ha presumit de tenir una relació molt bona amb aquella que va ser parella del seu pare durant més de vint anys. Tot i això, unes declaracions d'Olga fa un parell de mesos en una coneguda revista va refredar la relació entre totes dues. Ara, tot apunta que l'han represa.

Olga Moreno i Rocío Flores més unides que mai

Una imatge preciosa de Rocío Flores i Olga Moreno gaudint de la fira de Màlaga ha revelat molt sobre l'estat actual de la relació entre totes dues. Sembla que han deixat de banda els problemes del passat i tornen a estar unides com sempre. La instantània anava acompanyada del text següent: «Que bonic caminar al teu costat», i Rocío, des del seu perfil d'Instagram, ho comentava amb cors.

No hi ha dubte que, malgrat tots els enrenous mediàtics que ha envoltat la família, totes dues han sabut sobreposar-se a tot i conservar la relació d'afecte que tenen. Rocío Flores no ho ha tingut gens fàcil aquests últims mesos, ja que ha estat compartint plató amb l'actual parella del seu pare, Marta Riesco.

Tanmateix, Rocío també ha trobat temps per passar uns dies d'estiu amb el seu pare, amb el qual, fa només dues setmanes, va pujar una foto. Segons diversos mitjans assenyalaven, el destí triat per tots dos hauria estat Huelva, on van poder agafar forces i gaudir de la relació pare-filla.

Rocío Flores pujava una fotografia al seu costat en una piscina, deixant constància de la complicitat que hi ha entre tots dos. A més, la fotografia anava acompanyada d'un cor en senyal del gran amor que tenen l'un per l'altre.

Antonio David i Marta Riesco estan el millor moment

Tot i que Antonio David està allunyat dels mitjans des de fa més d'un any i només es pronuncia a través de les seves xarxes socials, la seva actual parella, Marta Riesco, no dubta a parlar d'ell en qualsevol acte públic.

En la seva aparició més recent en una estrena d'una pel·lícula, els reporters li preguntaven a Marta sobre la seva situació amorosa actual, a la qual cosa ella responia: «Per a persona enamorada, jo, i no podia faltar a una pel·lícula romàntica. Jo he apostat per l'amor davant de tota l'adversitat, això és l'amor infinit», comentava davant les càmeres de l'agència Gtres.

Amb un somriure, la reportera de El Programa de Ana Rosa aclaria qualsevol rumor de crisi en la seva relació amb el pare de Rocío Flores. A més, no dubtava a reivindicar el gran amor que li té: «Antonio David és una persona increïble, res a veure amb allò que se n'ha descrit» comentava Marta.

Però això no es queda només aquí, la periodista ha posat de manifest les seves ganes de casar-se amb Antonio David i, fins i tot, de formar una família junts: «Vull casar-me com més aviat millor. Em vull casar amb ell i tenir fills. Encara no s'ha agenollat, però sé que és una cosa que, tard o d'hora, passarà», explicava Marta als reporters.