Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d'Anabel Pantoja amb el seu marit Omar Sánchez

Omar Sánchez fa justícia pel seu compte i es venja d'Anabel Pantoja

Omar Sánchez té previst trencar el silenci per valorar la seva separació

Omar Sánchez no té intenció de quedar-se callat. Fins ara, Anabel Pantoja és l'única que ha parlat sobre la ruptura del matrimoni. Ella ha donat la seva versió dels fets, però encara queda per conèixer el punt de vista del canari.

La relació entre ells estava abocada al fracàs, com van admetre alguna vegada els seus amics. Eren dues maneres de ser molt diferents, discutien massa sovint i cadascú intentava imposar el seu criteri sense tenir en compte l'altre.

El final d'aquesta història no ha estat tan cordial com va intentar vendre la cosina de Kiko. Hi va haver molt desgast i toxicitat. Ara, Omar sembla disposat a revelar tot el que ha patit al seu costat.

Primer pla d'Omar Sánchez
Omar Sánchez parlarà aviat de la seva relació amb Anabel. | GTRES 

El surfista també vol treure rendibilitat a la ruptura com està fent la seva ex, segons ha revelat a 'ABC'. Té clar que no es quedarà de braços plegats mentre Anabel dona explicacions al seu programa. No comparteix moltes de les seves paraules i entén que el més adequat és trencar el seu silenci.

Fins ara, mai no havia concedit una entrevista ni havia parlat de la relació amb ella. Però ja no té por de convertir-se en un personatge del cor. Per això, està disposat a escoltar ofertes per destapar la seva versió al costat de la neboda de la tonadillera.

Lògicament, espera rebre una abundant contraprestació. Sempre va veure com era ella era qui treia rendiment a la relació i ara ha arribat el seu torn.

El jove té intenció d'aclarir una vegada per totes els motius de la separació. En tot moment es va dir que el final va arribar a conseqüència del desgast i de les diferències entre tots dos. Però tampoc no es pot descartar la possibilitat que hi hagués terceres persones, sobretot per part d'ella.

Últimament, ja l'han vinculat amb dos nois. La crisi de parella venia de lluny, fins i tot, abans del casament que va tenir lloc fa quatre mesos.

Omar Sánchez podria ser el gran perjudicat per tot. Seguia enamorat d'Anabel, que va ser la responsable de posar el punt final a la relació, com ella mateix va confessar. Ara intentarà posar-la al seu lloc amb les paraules que fa temps que calla.

El més lògic és que en qüestió de dies concedeixi una entrevista en exclusiva a alguna revista o programa del cor. Es tracta d'un món totalment desconegut per a ell, que ha arribat a criticar. Mai se'l va veure amb la intenció d'entrar en aquest joc, però el temps li ha fet canviar d'opinió.

Algunes persones del seu entorn asseguraven que no estava còmode sent la parella d'una famosa. Va haver d'adaptar-s'hi des del primer moment. Però es pensava que l'amor estava per damunt de tot, fins i tot de la fama.

Omar Sánchez ja va demostrar la seva vàlua a 'Supervivientes'

Omar Sánchez va tenir l'oportunitat de mostrar-se tal com és a 'Supervivientes'. Va participar en el reality com a parella d'Anabel, però realment buscava fer-se un nom per si mateix. Sense que l'etiquetessin com a parella de la col·laboradora.

Omar Sánchez i Anabel Pantoja el dia que es van casar
Omar Sánchez i Anabel Pantoja han trencat pocs mesos després de casar-se | GTRES 

Es va mantenir molt discret durant la seva participació a l'illa, gairebé sense parlar d'Anabel. Però ara vol desfogar-se i dir la veritat. En tota aquesta història, qui en pot sortir malparada és la neboda d'Isabel.

A més, el canari té l'oportunitat de treure molt de benefici econòmic. Van ser només quatre anys al costat, però suficients per conèixer tots els secrets de Cantora.

Les portes de la popularitat s'obren de bat a bat a Omar Sánchez. No tindrà inconvenient a trair qui ha estat la seva dona, cosa que ella no comptava.