Ona Carbonell deixa la natació sincronitzada per a ser mare

La catalana ha anunciat la notícia a través de les xarxes socials
Ona Carbonell ha guanyat moltes medalles durant la seva carrera professional | Instagram

 

Ona Carbonell és una de les esportistes més admirades del país. Després de Gemma Mengual, Carbonell ha aconseguit que tothom segueixi la natació sincronitzada i que vibri amb aquest esport que, a la part de bonic, és molt sacrificat.

 

I és precisament aquest sacrifici el qual ha portat a la catalana ha pres una de les decisions més importants de la seva vida: fer un pas al costat. Segons ha explicat la mateixa Carbonell a través del seu perfil d'Instagram, ha arribat el moment de donar-se un temps, d'apartar-se de la competició i, a les portes d'uns nous Jocs Olímpics, eixugar-se bé la pell per a enfrontar-se al nou repte que li ofereix la vida.

 

 

El seu nou repte és familiar

En aquest cas, el seu nou repte és familiar i, després de molt meditar-ho amb els que més estima, s'ha adonat que és el que veritablement necessita en l'actualitat. Concretament, Carbonell abandona la natació sincronitzada de forma temporal per acomplir el seu somni de ser mare.

 

Amb la clara intenció «d'augmentar la família», la catalana ha decidit prioritzar crear la seva pròpia llar. No ha estat una decisió fàcil per a l'esportista, ja que el nivell d'entrenaments i de dedicació que porta a l'esquena li faran replantejar-se per complet la seva rutina diària. Ara bé, el somni de ser mare ha arribat en aquest moment i que no ha pogut girar-li l'esquena.

 

Es distanciarà de la competició

Així doncs, Carbonell prendrà un nou rumb personal i es distanciarà de la competició, tot i que ha advertit que seguirà al costat de l'equip i que, d'una forma o una altra, els seguirà ajudant. Finalment, la nadadora ha volgut enviar un clar missatge als seus seguidors i els ha tranquil·litzat dient-los-hi que aquest no és un adéu definitiu, sinó que temporal.

 

També et poden interessar...