Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Pla general d'Oriana Marzoli al plató de La Casa Fuerte

Oriana trenca amb Iván i explica tota la veritat

Oriana, 'extronista' de 'MYHYV', ha decidit acabar la seva relació definitivament

Oriana és, sens dubte, una de les cares més conegudes de Telecinco. En concret, ho és per haver exercit com a 'tronista' de 'MYHYV' i també per haver estat la 'concursant a la fuga' de diversos 'realities'. I és que pràcticament en les primeres hores o dies va marxar tant de 'Supervivientes' com de 'GH VIP'.

No obstant això, en els últims temps, ha estat coneguda pel seu controvertit paper com a col·laboradora en diversos programes. Però, alhora, també per la seva relació amb Iván González, amb la qual sembla haver arribat al seu final.

Així és, segons sembla, la col·laboradora ha decidit trencar i no ha dubtat a donar totes les explicacions pertinents als seus seguidors mitjançant les xarxes socials.

[predef]catalunya-diari-625[/predef]

Oriana i Iván, crònica d'una ruptura anunciada

Tot i que ja havien tingut alguna cosa més que un coqueteig, va ser durant la participació de tots dos a 'La Casa Fuerte' quan van iniciar la seva història d'amor. Des del principi va quedar clar que aquesta no seria fàcil, ja que, entre altres coses, compten amb personalitats molt diferents.

La seva relació ha estat plena d'alts i baixos i de sonades ruptures televisades amb trobades vergonyoses al plató. De fet, fa molt poc van decidir donar-se una nova oportunitat, però de poc ha servit.

Per això ara, la veneçolana ha pres la determinació de deixar a l'andalús i sembla que de forma definitiva. D'aquesta manera, els hi ha explicat als seus fans a través del canal que té en Mtmad, 'Algo pasa con Oriana'. En ell ha penjat dos vídeos on dona detalls de la ruptura.

Exactament ha explicat: «Amb tantes anades i vingudes que hem tingut, ja la gent no ens creurà i ho entenc. Però estic segura de la decisió que he pres. He sigut jo la que ha decidit deixar-ho».

«L'amor s'acaba, no dura per a tota la vida si un no en té cura. En el meu cas, s'ha acabat. No vull enganyar-me a mi mateixa, ni vull enganyar a ningú», confessava.

Tot seguit ha indicat el punt de partida de la separació: «Molta gent em deia banyuda pel qual va sortir a 'Socialité'. És a dir, per l'intent d'infidelitat d'Iván amb una noia. A mi aquesta informació ja m'havia arribat una setmana abans per un periodista i em va enviar les proves», relatava.

Segons ha explicat, ella li va demanar explicacions al respecte al seu llavors xicot, però l'hi va negar-ho. Això i que li havia ocultat que havia anat a una discoteca de moda, van ser 'la gota que va fer vessar el got'.

En aquest punt ha dit: «Si us soc sincera, quan m'assabento de tot això i veig que no em fa mal en absolut, m'adono que estava acabat. Us puc garantir que ni ell estava enamorat de mi ni jo d'ell. Això era una realitat, per molt que ens volguéssim autoenganyar i que volguéssim que això funcionés», admetia.

«I això no només ho dic jo, també m'ho ha dit ell conversant. A més, com em deia, és que som extremadament diferents. No li guardo cap mena de rancor i li desitjo el millor».

La veneçolana parla de la seva nova vida sense Iván

A més d'exposar què l'ha portat a trencar i quins són els seus sentiments, Marzoli ha anat més enllà. Així, no ha dubtat a parlar del futur que li espera a ella i al seu ja ex.

En aquest sentit, ha afirmat: «Que ell faci el que vulgui i que sigui feliç. Jo ho veig bé, li desitjo el millor. De fet ha començat a seguir a alguna noia i no m'importa res en absolut perquè no estem fets l'un per l'altre».

«Ell és més feliç sense mi i jo soc més feliç sense ell, us ho garanteixo. No ens fèiem bé perquè érem massa incompatibles i discutíem massa».

Amb una serenitat sorprenent amb si mateixa, ha exposat: «Des d'aquí li envio un petó gegant. M'ha deixat de seguir i jo no ho hauria fet. Com amics ens haguéssim portat molt millor i si ens haguéssim quedat aquí, hauríem mantingut la relació».

«Com a amic és la llet i com a parella és una mica complicat. Cada un es mereix ser feliç pel seu compte. Hi ha molt d'afecte», finalitzava.