Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de José Ortega Cano amb cara de sorpresa

Ortega Cano revela les sospites sobre la malaltia d'Ana María Aldón

Ortega Cano és conscient que la seva dona travessa un moment molt delicat

José Ortega Cano està expectant davant la reaparició de la seva dona en un programa de televisió després de diverses setmanes gairebé sense donar senyals de vida.

Ana María Aldón no va suportar més la pressió mediàtica que estava patint després que revelés que la situació del seu matrimoni i les relacions al si familiar eren insostenibles.

Diverses vegades, l'andalusa va confessar que no se sentia valorada ni pel seu marit ni per la filla d'aquest, ni pels familiars de l'exdestre.

Així doncs, va arribar el moment que Ana María va decidir apartar-se un temps dels mitjans de comunicació. Es va desplaçar fins a Costa Ballena, a la província de Cadis, per reflexionar sobre tot el que ha passat. Volia agafar aire i posar terra per mig davant d'una situació familiar que l'estava destrossant.

Ortega Cano espera ansiós la imminent reaparició de la seva dona

La veritat és que Ana María Aldón es va desplaçar amb el seu fill fins a la costa andalusa sense la companyia del seu marit. Aquest arribaria dies més tard per intentar saber quina era la veritable situació de la seva dona.

Ortega Cano i Ana María Aldón
José Ortega Cano i Ana María Aldón discutint a 'El Rocío' | GTRES

Així van estar les coses. Durant els dies que tots dos van coincidir a Costa Ballena, cap reporter els va poder fer una fotografia junts, fet que reflecteix la delicada situació que travessa el matrimoni.

A més, des del seu programa, Viva la vida, han estat molt preocupats per ella després de no donar els motius pels quals fa tres setmanes que no apareix a la seva feina.

Finalment, es va saber que no hi va anar per prescripció mèdica. Ana María havia d'estar fora de la televisió una temporada perquè el seu malparat estat de salut, marcat per l'ansietat, no anés a més.

La dona d'Ortega Cano s'asseu aquest dissabte a Déjate querer

El que pocs esperaven és que, de cop i volta, Telecinco anunciés una bomba com la de la reaparició d'Ana María Aldón en un programa de la cadena de Fuencarral. Telecinco havia aconseguit que la dona d' Ortega Cano s'assegués al plató de Déjate querer.

Ana María Aldón al plató de 'Viva la vida'
Ana María Aldón parlarà de tot sense censurar res | Telecinco

Sens dubte, aquesta és l'entrevista més esperada de les últimes setmanes i ja se n'han avançat unes pinzellades a la gala de Supervivientes 2022.

Toñi ens ha explicat què veurà l'audiència després de la conversa que ha gravat amb Ana María Aldón a Déjate querer.

La periodista ha exposat alguns fragments de l'entrevista i ha estat clara respecte a la manera de parlar de la parella d'Ortega Cano. «No ens ha prohibit res. He pogut preguntar-li el que he volgut», ha comentat.

«Està en un moment crucial a la seva vida i és hora de prendre decisions. Ha contestat a tot, és un abans i un després a la seva vida», expressava l'andalusa per després afirmar que podia revelar alguns dels titulars de l'entrevista.

Imatge d'Ana María Aldón presentant el seu gaspatxo.
Ana María Aldón, en una imatge d'arxiu | Europa Press

«Jo he arribat a aquest punt perquè he aguantat massa. No tornaré a passar pel que he passat fins ara», confessava la comunicadora. Aquesta frase ha estat una de les més fortes de l'entrevista que s'emetrà d'aquí a 24 hores.

«Gràcies per ser tan sincera, per despullar-te...»

A més, aquesta ha remarcat la predisposició de la dona d'Ortega Cano a l'hora d'explicar el seu testimoni. Això sí, es nota que entre Toñi Moreno i Aldón hi ha una bona relació. No és la primera ocasió en què Moreno lloa la dissenyadora andalusa.

«Gràcies, Ana María, per ser tan sincera, per despullar-te i per explicar-nos com et sents realment». Així deia el post que ha publicat fa unes hores la periodista amb una imatge amb la protagonista i la seva filla Gema.

A l'andalusa se la veu satisfeta després de l'entrevista, lluint un vestit amb escot asimètric de setí de color verd llima. Ara només queda escoltar el que ha de dir i veure si es poden treure noves conclusions d'aquesta nova entrevista que promet fer parlar molt.