Primer pla del destre José Ortega Cano sortint de l'hospital

Ortega Cano, un altre cop a l'hospital: les imatges del seu delicat estat

Ortega Cano està travessant un dels pitjors moments de la seva vida i la situació es complica cada vegada més

Ortega Cano ha tornat a l'hospital. I, sens dubte, les imatges evidencien el seu preocupant estat de salut. A poc a poc, la vida se li està complicant cada vegada més al torero, ja que cada setmana sorgeixen noves polèmiques a les quals ha de fer front.

A causa de tot aquest enrenou el seu estat físic i mental empitjora per moments. I és que, des que s'emetés el documental de Rocío, els conflictes i els rumors no han deixat de col·locar al destre en el punt de mira de la premsa del cor.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

A més, la informació abocada per María Patiño sobre una conversa privada amb el seu cunyat l'han col·locat al centre de totes les mirades. Aquesta última acusació li ha portat un veritable mal de cap, ja que ofereix una imatge que ell mateix ha lluitat per evitar. De fet, tant ell com altres familiars prendran mesures legals contra la periodista i tot aquell que reafirmi la història.

Tot i que era conegut que el seu estat de salut estava delicat, aquesta nova polèmica està generant que empitjori notablement. En concret, aquesta setmana s'ha publicat un vídeo en el qual s'aprecia a Ortega sortint de l'hospital amb la seva dona i les imatges evidencien el seu estat.

Ortega Cano, de nou a l'hospital

Les constants informacions que qüestionen el seu matrimoni i la forma de tractar la seva dona estan aconseguint minvar al destre. És més, les especulacions sobre els escrits de 'la Més Gran' suposen un risc i una sensació negativa addicional per a ell.

En moltes ocasions s'ha encarregat de qüestionar la veracitat del diari i ha assegurat estar tranquil, però això no és tan real com pretén. De fet, ha donat l'ordre als seus advocats que denunciïn a tot aquell que mantingui o reafirmi la suposada mala vida que li va donar a l'artista.

Així mateix, tampoc s'han revelat les accions legals que emprendrà després de l'emissió de la nova entrega del documental. Però, molts apunten que estarà pendent de tot allò que suposi un perjudici per als seus drets i llibertats fonamentals.

Totes les especulacions estan apuntant que Ortega Cano serà el principal protagonista d'aquesta nova temporada. De fet, la filla de l'artista ja es va encarregar de matisar que el matrimoni de la seva mare amb el torero va ser un gran error.

Per això, es creu que durant l'emissió es revelaran els motius de la nul·la i inexistent relació, i les raons per les quals Rociíto té aquesta actitud amb ell.

Sens dubte una situació que li està generant un estat d'ansietat i d'estrès constant que no està sabent gestionar. Tal és la pressió a la qual està sotmès que ha hagut d'acudir de nou a l'hospital.

Aquesta informació va ser avançada fa unes setmanes per Ana María Aldón, qui va assegurar que el seu marit s'havia de sotmetre a noves proves mèdiques. Es va mostrar molt preocupada i va afirmar que la situació que estaven vivint no ajuda per a res.

Ortega Cano i Ana María Aldon sortint de l'hospital
Ortega Cano i Ana María Aldón sortint de l'hospital | Europa Press

Aquesta setmana s'han captat en vídeo la sortida de la parella del centre en el qual s'aprecia un detall que no ha passat desapercebut. A més, s'ha mostrat contrari a respondre a les preguntes dels reporters i informar dels motius de la visita.

Després de diverses hores dins del centre realitzant algunes proves, la parella ha sortit amb un aspecte molt seriós. Així, ha estat ella qui ha interactuat amb els mitjans en nom del seu marit.

L'exsupervivent ha assegurat que ell ha de cuidar-se més que mai, ja que la salut és el més important del món. Amb això ha evidenciat que l'estat de salut d'Ortega no està del tot bé, deixant veure una gran preocupació per ell.

Així doncs, han d'estar previnguts per a tota la informació i polèmica que els ve amb la nova entrega del documental. I és que estem segurs que a ningú deixarà indiferent i portarà grans repercussions per al destre.