Plató de Sálvame amb els col·laboradors

'Sálvame' no aixeca el cap i perd una de les seves estrelles sense esperar-ho

Jorge Javier i els seus directors estan preocupats pel programa

Tant Jorge Javier Vázquez com l'equip de 'Sálvame' han d'enfrontar-se a un succés molt important: la pèrdua de popularitat que estan vivint. Per a això, la direcció del programa ha contractat a nous col·laboradors per generar interès, però no comptaven amb el cop que han rebut.

Kiko Hernández ha emprès un nou projecte fora de la televisió, així que no tindrà tant de temps per a la seva faceta de tertulià. Està bastant il·lusionat en convertir-se en un actor de primera, cosa que pretenia abans de treballar a Telecinco.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Amb aquest panorama, Jorge Javier compta amb tres famosos importants per recuperar l'èxit perdut: Carmen Alcayde, Alba Carrillo i Carmen Borrego. No obstant això, no esperava que l'espai patís una baixa tan inesperada, fet que pot canviar els plans dels directors.

Com que Kiko Hernández és una de les cares més poderoses de 'Sálvame', l'espai notarà molt la seva absència i, per descomptat, els espectadors. Així mateix, David Valldeperas i la resta de responsables treballaran molt de valent fins a suplir aquesta absència tan difícil de suplantar.

Kiko Hernández s'acomiada de Telecinco: «Sortir de 'Sálvame'»

Jorge Javier Vázquez té una relació estupenda amb Kiko, ja que fa molt de temps que treballa al seu costat i tenen una gran complicitat. El tertulià assegura que està molt agraït als seus responsables, però ara ha d'emprendre noves aventures professionals.

Kiko Hernández sempre va voler ser actor, encara que no ha estat fins ara quan s'ha esforçat per complir el seu gran somni. I ara, després de més de dues dècades al món televisiu, ha decidit fer una petita aturada per prendre's un respir.

Recordem que en el seu moment ja va abandonar els platós perquè necessitava reconciliar-se amb si mateix, i alhora va tornar amb més energia. Tanmateix, aquesta vegada no ha explicat quant de temps pensa desaparèixer de l'espai, o potser pensa combinar els dos llocs de treball.

No obstant això, és evident que passarà menys temps al costat dels seus companys, cosa que també li ha fet especial il·lusió. «Sortir de 'Sálvame' i a 'La Muralla de Ávila', tancar i signar el meu pròxim projecte laboral», va escriure en el seu compte d'Instagram.

Kiko abandona el programa en el pitjor moment

Antonio Canales va ser el primer a compartir amb el públic els problemes que estava tenint a Telecinco amb el programa vespertí de Jorge. Així doncs, la direcció va acomiadar-lo per no fer bé la seva feina i ell es va venjar revelant que l'audiència els havia abandonat.

Carlota Corredera no va trigar a donar la cara pels seus companys i Kiko va aplaudir les seves paraules, però ara no ha predicat amb l'exemple. Tot i això, és possible que no acabi de desvincular-se de Telecinco per complet, entre altres coses perquè li va bé la publicitat que està rebent.

Hernández gaudeix d'una popularitat envejable i tot l'hi deu a la seva trajectòria televisiva, així que no ho donarà per tancat tan fàcilment. No obstant això, anirà als platós amb menys freqüència, un atreviment que podria tenir unes conseqüències terribles.

I és que és dels pocs col·laboradors que va arrencar el projecte estrella de Jorge Javier, i amb ell passa una cosa curiosa. Aquesta és que malgrat que l'audiència li detesta, el vol veure a la petita pantalla el màxim temps possible, encara que sigui per criticar-lo.

Tot fa pensar que l'exconcursant de 'GH' ha pres una decisió que canviarà per sempre el seu futur professional. D'altra banda, no li convé enemistar-se amb els responsables del seu èxit televisiu, per tant, haurà d'actuar amb una precisió extrema.

Fa més de 10 anys que es cola a la casa dels espectadors de 'Sálvame', una tradició que està a punt d'arribar al seu final. I és que pretén deixar-ho tot per dedicar-se al món de la interpretació, però no s'ha adonat que és un repte molt arriscat.