Pablo Alborán sedueix Instagram sense samarreta i amb sentit de l'humor

El cantant ha rebut milers de 'likes' per una fotografia en què se li pot veure cuinant sense roba

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dicen que si se te pegan los huevos a la sartén, tu día empezará mejor. Los huevos de la tortilla, claro..

Una publicación compartida por Pablo Alborán (@pabloalboran) el

Està clar que Pablo Alborán aixeca passions. Però més enllà de per la seva música, el cantant malagueny també ho fa per les publicacions del seu perfil d'Instagram que, com a mínim, fan aixecar la temperatura dels seus seguidors.

No és estrany trobar a l'Instagram de Pablo fotografies d'ell en actitud sensual. Sense samarreta, a contrallum, en banyador... són diferents les perspectives i els moments en actitud sexy en els quals el músic s'ha deixat fotografiar.

Una sensual foto amb un divertit missatge

Això no obstant, aquest dimecres Pablo ha fet una barreja explosiva entre fotografia sense samarreta i toc d'humor que li ha fet aconseguir milers de 'likes'. Concretament, a la imatge es pot veure a un musculat i fibrat Pablo sense roba en la part superior del cos (l'única que se li veu) i amb una paella a la mà amb les restes d'una truita empegada.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#perros

Una publicación compartida por Pablo Alborán (@pabloalboran) el

A la foto li acompanya el següent text: «Diuen que si s'empeguen els ous a la paella, el teu dia comença millor. Els ous de la truita, clar...». Arran d'aquesta publicació, el malagueny va aconseguir reunir fins a més de 200.000 'likes' en poques hores i milers de comentaris que celebren el seu sentit de l'humor, però sobretot, el seu espectacular físic. No hi ha res com prendre's la vida amb filosofia i alegria!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#vivaelmediterráneo

Una publicación compartida por Pablo Alborán (@pabloalboran) el

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari