Irene Urdangarin i Victòria Frederica mantenen una relació molt propera

Victòria Frederica i Irene Urdangarin passen juntes una tarda de compres

Ambdues cosines mantenen una excel·lent relació malgrat la diferència d'edat de 5 anys

Si d’alguna cosa ha servit l’última operació del rei emèrit Joan Carles, ha estat per unir més a la família reial, sobretot entre cosins, ja que la visita de la infanta Cristina a Espanya ha estat molt satisfactòria, especialment, pels seus fills que han pogut veure els seus cosins dels quals viuen separats pràcticament tot l'any.  Així doncs, si fa uns dies es reunien tots els cosins per celebrar una festa de pijames, aprofitant que tots es trobaven a Madrid, ara Irene Urdangarin i Victòria Frederica han aprofitat la seva estança a la capital per anar-se’n de compres una tarda.

Una tarda de compres divertida

Victòria i la filla de la infanta Helena mantenen una excel·lent relació i es consideren amigues, tot i la diferència de 5 anys que les separa. D’aquesta manera, sempre que es veuen aprofiten per estar juntes el màxim temps possible, ja que durant l’any viuen separades, Irene a Ginebra i Victòria a Madrid.

 

Victòria i Irene passen el màxim de temps juntes
Victòria i Irene passen el màxim de temps juntes | CatalunyaDiari.cat

 

Ambdues se’n van anar de compres per la capital, mostrant-se molt còmplices i rialleres, i fins i tot uns policies les van reconèixer i es van apropar per saludar-les. La bona sintonia entre elles es deu també al fet que les seves mares, la infanta Helena i la infanta Cristina mantenen una molt bona relació de germanes i fins i tot han passat juntes les seves vacances a Cambodja aquest estiu, cosa que ha fet que els cosins puguin passar encara més temps junts.

Al contrari, les filles de la reina Letícia i el rei Felip no mantenen una relació tan propera amb les seves cosines, i Elionor i Sofia estan habitualment més apartades de la resta de cosins.

També et pot interessar...