Pablo Motos a 'El Hormiguero'

Pablo Motos, preocupat pel que ha dit Anne Igartiburu sobre el seu futur

La presentadora de 'Corazón' afronta un nou repte professional

A Pablo Motos li ha sortit una dura competència. El nou any que s'aproxima ha provocat que diverses cadenes de televisió comencin a posar sobre la taula la seva nova graella. Mentre que 'Mediaset' anuncia a so de bombo i platerets les noves sèries amb què comptarà per al 2021 i les noves entregues dels seus programes estrella, entre els quals es troba la tercera edició de 'La isla de las tentaciones', TVE també ha optat per treure a la llum les seves armes.

En aquesta ocasió, l'ens públic recorre a alguns rostres emblemàtics de la cadena com Anne Igartiburu, qui se suma a un grup de famosos al nou programa que s'estrenarà al gener.

'Dos parejas y un destino'

Dimarts passat, 29 de desembre, TVE anunciava l'estrena de 'Dos parejas y un destino', un nou format que comptarà amb la participació de personatges televisius com María del Monte, Florentino Fernández, Gonzalo Miró i Anne Igartiburu com els protagonistes.

La cadena ha comptat amb 'Proamagna', la productora de 'Mi casa es la tuya' de Telecinco, però els inicis se situen a TVE amb el títol 'En la tuya o en la mía', per a la creació d'aquest nou espai. En ell, la parella formada per María del Monte i Anne Igartiburu competirà amb Florentino Fernández i Gonzalo Miró per ser els primers a arribar a una destinació establerta. A més, en cada lliurament el recorregut estarà ple d'aventures.

A la 'promo' s'ha pogut veure des de viatges en globus, en camioneta o a peu per poder arribar a la meta on, quan s'ajuntin les dues parelles, els esperarà un convidat sorpresa amb què compartiran taula i xerrada. L'espai promet entreteniment i rialles, a més de moments còmplices entre els integrants de les respectives parelles.

Anne Igartiburu torna a les nits de TVE

Amb la participació d'Anne Igartiburu al nou espai de TVE, la biscaïna compleix el seu desig d'apartar-se per un moment del panorama del cor d'on porta sent la cara visible des de fa anys, i s'endinsa en el 'prime time' competint amb 'El Hormiguero' de Pablo Motos. Tot i que 'Dos parejas y un destino' és la nova aposta professional d'Igartiburu, aquesta continuarà sent la presentadora de 'Corazón'.

Des de fa molt de temps, Anne Igartiburu ha expressat el seu desig de tornar a les nits de TVE. L'última vegada que la vam poder veure en 'prime time' va ser al capdavant de 'Cántame cómo pasó', un 'talent show' basat en la mítica sèrie de TVE en 2010. «Quan hi ha hagut programes importants a la casa, m'he deixat caure... Però crec que saben que estic bé en 'Corazón', en un horari còmode», explicava fa un any.

No obstant això, la basca sempre ha desitjat «fer més coses», concretament «un horari de màxima audiència o coses puntals en què pugui desenvolupar alguna cosa més que una entradeta de 20 segons, que està bé, no em queixo, perquè tenim bona audiència i estic a La 1, però em ve de gust». Ara sembla que TVE ha escoltat la seva petició, i li ha atorgat la possibilitat de competir amb les principals cadenes en una de les franges horàries més disputades.

No en va, cal tenir en compte que Anne Igartiburu és una de les cares més visibles de l'ens públic i que compta amb ella per espais televisius de gran envergadura com la presentació de les Campanades de Cap d'Any, i que aquest any serà d'allò més emotives, ja que les presentarà al costat d'Ana Obregón en la que serà la seva primera aparició pública després de la mort del seu fill Àlex Lequio.