Rocío Carrasco

El retorn a la televisió de Roció Carrasco: les condicions que ha posat

La filla de Rocío Jurado podria tenir diverses ofertes televisives sobre la taula

Aquest any 2020 ha estat especialment dur per Rocío Carrasco, qui afronta aquest Nadal sola amb l'única companyia del seu marit, Fidel Albiac, i amb múltiples fronts oberts. Fa més de 8 anys que el conflicte de la filla de Rocío Jurado amb la seva família està obert, però aquest any s'ha intensificat després de la repercussió mediàtica generada per la participació de la seva filla, Rocío Flores, a l'illa de 'Supervivientes'.

El dur any de Rocío Carrasco després d'esclatar novament el conflicte amb els seus fills

Fa gairebé una dècada que Rocío Carrasco no té relació amb els seus dos fills que té en comú amb el col·laborador de 'Sálvame', Antonio David Flores, que ha estat l'encarregat de criar els fills de la parella durant tots aquests anys. La polèmica ja ve de darrere, però aquest any ha tornat a sortir a la palestra, convertint-se en un dels temes de l'any, i Rocío Carrasco és una de les celebritats més buscades pels mitjans de comunicació.

Tot i que l'hereva de la gran cantant espanyola ha intentat mantenir-se al marge de la polèmica, el seu conflicte familiar s'ha engrandit fins a convertir-se gairebé en un assumpte d'estat dins de la premsa del cor. Les confessions i acusacions de Rocío Flores i el seu pare han enfonsat públicament a la filla de Rocío Jurado, que avui dia no té cap defensor televisiu. A excepció de les Campos, que s'han ficat en un bon embolic a l'hora de defensar la que actualment segueix sent la seva amiga.

Tant María Teresa Campos com Terelu i Carmen Borrego s'han posicionat públicament a favor de Rocío Carrasco, qui ha decidit continuar amb la seva vida sense oferir declaracions. Actualment, la seva vida segueix sent la mateixa que fa uns quants anys i està molt centrada en la seva carrera professional.

Els futurs projectes televisius de Rocío Carrasco per al pròxim any

A hores d'ara, Rocío Carrasco està molt centrada en el musical sobre la seva mare, un projecte que li fa especial il·lusió i en el qual centra tots els seus esforços aprofitant que el seu últim projecte televisiu ha arribat al seu final. Aquest any, la cantant ha acudit com a col·laboradora a 'Lazos de sangre' de TVE, el programa biogràfic presentat per Boris Izaguirre i encarregat de repassar les vides d'alguns dels personatges més rellevants del nostre país.

La tercera temporada del programa de TVE ha arribat al final, tot i que la quarta edició ja ha sigut anunciada per al pròxim mes de maig i podria portar bones notícies per Rocío Carrasco. Tal com apunten des de 'Confidencial Digital', la cadena pública va quedar molt contenta amb l'acollida que va tenir el tercer lliurament del format produït per 'Tesseo Producciones' i aposta per una quarta temporada, on asseguren que «tot seguirà igual que en l'última, excepte canvis d'última hora».

D'aquesta manera, Rocío Carrasco podria continuar la seva marxa en la televisió després de diversos anys allunyada dels platós. No obstant això, aquest no seria l'únic projecte televisiu que estaria a punt de tancar la mare de Rocío Flores. De fet i segons ha revelat el portal '20Minutos', TVE estudia la possibilitat de comptar amb la cantant per a un nou format en què podria ser realment una peça clau.

Des de la corporació pública estan convençuts del potencial de Rocío Carrasco com a col·laboradora i presentadora. De fet, són molts els directius de la cadena que aposten pel perfil de la cantant per a un nou programa que està en fase de preproducció i que podria comptar amb la presència de Carrasco com a motiu de reclam.

Les condicions de Rocío Carrasco per tornar a un nou programa de TVE

Tot i això, el projecte encara està molt en l'aire. Primer, hauria de donar-se llum verda a l'enregistrament del format i, segon, començar les negociacions amb Rocío Carrasco, que està oberta a continuar en la televisió. La cantant està disposada a acceptar nous projectes professionals, però demana a canvi una condició que s'ha de complir sense excepció: mantenir al marge la seva vida privada.

Segons recull el portal '20Minutos', Rocío Carrasco estudia en profunditat tots els projectes que li posen sobre la taula, fins i tot aquells que tenen a veure amb la seva mare i que són homenatges a la seva trajectòria professional. L'objectiu de la filla de Rocío Jurado és garantir que una oferta professional no comportarà aportar informació sobre la seva vida privada, de la qual és molt recelosa.