Logotip de Telecinco a la seva seu de Madrid

Telecinco té un as a la màniga: el sonat programa que prepara

El programa serà germà de 'Cantora: la herencia envenenada' i tindrà la mateixa estructura

Telecinco no aixeca el peu de l'accelerador i no vol perdre el fil de les bones audiències que van recollir amb els tres especials de 'Cantora: la herencia envenenada'. Aquest programa, que va fer que tothom canviés la seva opinió sobre la figura d'Isabel Pantoja, ara podria tenir una seqüela protagonitzada també per una important saga d'aquest país i que recollirà el relleu dels Pantoja-Rivera, dos cognoms que han estat en boca de tots durant els últims mesos.

Aquest programa es va idear de manera improvisada, amb un equip de redactors de 'Sálvame' i sempre comandats per David Valldeperas, que van començar a estirar el fil per destapar els draps bruts d'Isabel Pantoja. Uns draps bruts relacionats amb l'herència de Paquirri, i que els va portar a explicar amb la presència de Kiko Rivera al plató i que no va dubtar a aportar tota mena de dades per retratar com havia actuat la seva mare amb el patrimoni des que va morir el torero.

El programa va acabar ocasionant una batalla familiar, que encara avui dia continua. Amb la família trencada, però amb tots els problemes al descobert, Telecinco ha buscat la manera de rendibilitzar la vida de les principals sagues del país i ara s'haurien fixat amb una altra i que promet grans minuts de glòria.

Segons ha confirmat en exclusiva el compte de Twitter 'Showtime TV Espanya', un perfil que acostuma a destapar exclusives televisives, Telecinco i la productora de 'Cantora: la herencia envenenada' han registrat ja una nova marca de programa, i que ens dona una pista d'una nova tanda d'especials i que es podrien emetre a Telecinco pròximament.

Les dades que s'aporten és que 'La fàbrica de la tele', productora de l'espai, ha registrat ja 'Rocío: Explicar la verdad para seguir viva', utilitzant la mateixa línia gràfica que es va utilitzar en el cas d'Isabel Pantoja. Tot i que les pistes de moment són molt poques, el nom de Rocío ens porta a pensar que el contingut girarà al voltant de les tres Rocío, pertanyents al clan Jurado.

Rocío Jurado, Rocío Carrasco i Rocío Flores en el punt de mira

Partint de Rocío Jurado, pot ser que Telecinco estigui plantejant un seguit d'especials que recorreran a les tres Rocío. La neboda Rocío Flores, la filla Rocío Carrasco i la mateixa cantant. Per tots és sabut que les relacions familiars no són gens bones i que hi ha moltes esquerdes familiars que segueixen enquistades i que no sembla que s'hagin de resoldre.

De fet, hi ha un fet que avui dia no s'ha resolt públicament, i és el motiu que va separar de per vida a Rocío Carrasco dels seus fills, una d'elles Rocío Flores. Potser ara s'aportaran noves dades, les quals podrien obrir nous melons que prometen audiències glorioses a la cadena de Paolo Vasile.

Segons expliquen a les xarxes, el nom del nou programa va ser registrat el 24 de novembre, en plena efervescència dels especials dedicats a la família Rivera-Pantoja. Potser va ser allà quan els directius de la cadena van veure clar que aquesta fórmula funcionava i que era totalment traslladable a una altra saga tant o més famosa com la dels Jurado.

La veritat és que testimonis i convidats no faltaran. Antonio David Flores, com exmarit de Rocío Carrasco segur que està interessat a parlar. També el germà de la cantant, Amador Moheano o l'exdona d'aquest, Rosa Benito. Tot i que el plat fort seria Rocío Carrasco, una peça clau en tot aquest embolic i que encara que no és partidària en parlar de la seva vida privada a la televisió, la seva estreta amistat amb el director del programa podrien propiciar que acabés visitant els voltants de 'Mediaset'.

De moment, ni la cadena ni tampoc la productora ha parlat de l'arribada d'aquest format. De fet, aquest espai no es pot veure en l'avanç de programació del 2021, per la qual cosa potser, la seva estrena no és imminent.