Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Roberto Leal presentant 'Pasapalabra' a Antena 3

Una lletra i 24 segons: Pablo torna a deixar muts els fans de 'Pasapalabra'

El de Tenerife ha tornat a protagonitzar un moment molt emocionant en el programa d'Antena 3
Roberto Leal presentant 'Pasapalabra' a Antena 3
El concursant Pablo Díaz ha tornat a quedar-se a una lletra d'aconseguir el 'rosco' | Europa Press

Dijous passat, 25 de febrer, Pablo Díaz es va quedar a una sola lletra d'endur-se el pot de 'Pasapalabra', un esdeveniment que ha causat gran indignació entre els seguidors del concurs pel fet que va fer Antena 3 abans d'emetre el lliurament. No han passat ni set dies des d'aleshores, però el violinista ha tornat a deixar atònits als fans del format.

Menys d'una setmana després d'haver fallat la 'H', que li hagués portat a aconseguir obtenir tots els diners que ha acumulat en els gairebé nou mesos que porta concursant, el de Tenerife ha tornat a quedar a un encert per resoldre el 'rosco' completament.

Pablo Díaz torna a quedar-se a una lletra d'aconseguir el pot

En el programa d'aquest dilluns, 1 de març, Pablo Díaz s'ha quedat sol lluitant per completar la prova final després que Marta, la seva contrincant, esgotés tots els segons que tenia. Al de Tenerife encara li quedaven moltes lletres per encertar, però ha fet una remuntada èpica fins que ha arribat a encertar 24 definicions. I, per segona vegada, el violinista s'ha quedat a un sol encert de portar-se el pot que tant temps porta acumulant.

La seva contrincant ha aconseguit encertar 21 lletres i cometre 2 errors, així, Pablo Díaz tan sols comptava amb 16 encerts quan Marta s'ha quedat sense temps, però amb 29 segons encara per davant. D'aquesta manera, el de Tenerife ha aconseguit encertar vuit paraules més de l'estirada en tres voltes al 'rosco' i posicionar-se per davant del seu rival.

Només li ha quedat la 'R' com a barrera per emportar-se el pot, però, per segona vegada en menys d'una setmana, no ho ha aconseguit. «Cognom del biòleg que és considerat el creador de la bioespeleologia», ha sigut la definició que li ha ofert Roberto Leal. No obstant això, i a diferència del 'rosco' de dijous passat, aquest cop Pablo Díaz ha posat cara de no saber la resposta i l'emoció no ha estat la mateixa que la de l'ocasió anterior, quan el concursant si creia saber la resposta correcta sobre un aristòcrata cartaginès.

El violinista ha saltat una vegada darrere l'altra la lletra fins que s'ha adonat que només li quedava aquesta per resoldre i ha llançat una resposta a l'atzar, «Rupert». Un únic error que ha impedit que s'endugui un pot que ja ha superat els 1.306.000 d'euros.

Màxima expectació

Un moment que ha generat gran emoció entre els seguidors del programa i entre totes les persones que estaven presents al plató. «Mare meva, Pablo!», ha exclamat Roberto Leal un cop ha finalitzat el 'rosco'. Tanmateix, Pablo Díaz no s'ha mostrat tan il·lusionat com els seus companys, ja que ha posat cara de decepció després de tornar a quedar-se tan a prop d'aconseguir la victòria i obtenir el pot milionari que ha acumulat en menys de nou mesos.

Els espectadors del programa han viscut aquest moment amb gran expectació, però la seva esperança s'ha desinflat pocs segons després, quan han descobert que el violinista tampoc s'enduria el pot la nit d'aquest dilluns, 1 de març. Malgrat això, els seguidors de Pablo Díaz no han perdut l'esperança i segueixen esperant amb ànsies l'arribada del dia en què el de Tenerife finalment aconsegueixi encertar totes les lletres del 'rosco' i emportar-se el pot.

«Mare meva!! Una altra vegada t'has quedat a una del milió tres-cents mil euros. Ens tens en un sense viure, Pablo Díaz», han estat les paraules d'una fan de 'Pasapalabra'. «Mare meva, Pablo Díaz, t'ho has de portar, t'ho mereixes. 'Un altre 'rosco' d'infart!», ha escrit una usuària en les seves xarxes socials. «Emocionant avui també 'Pasapalabra'. Gran Pablo Díaz, a punt d'emportar-se el pot. Ja falta menys», ha assenyalat una altra persona.