Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d'Ainhoa Armentia i Pablo Urdangarin al carrer caminant separats per un emoji de sorpresa

Pablo Urdangarin i les seves vacances familiars, estarà Ainhoa Armentia als seus plans?

Pablo Urdangarin ja ha acabat la seva temporada com a jugador d'handbol, ara es prepara per a les vacances

Pablo Urdangarin sempre ha demostrat una gran complicitat amb la premsa. El jove és un dels pocs membres de la família reial espanyola que normalment contesta la premsa.

Pablo Urdangarin, una promesa de l'esport espanyol

Imatge de Pablo Urdangarin durant el seu darrer partit que ha jugat a Barcelona
Pablo Urdangarin té un prometedor futur jugant a handbol | GTRES

Pablo Urdangarin té un prometedor futur com a jugador d'handbol. Tal és la seva destresa al món de l'esport, que al Campionat Mundial Universitari d'Antequera, s'ha convertit en el màxim anotador. Una experiència que sens dubte li ha fet molt feliç.

Ara, després d'un any ple de partits i exàmens del seu grau Sport Management, el jove es prepara per a les vacances d'estiu.

El fill de la Infanta Cristina, com de costum, passarà les dates estivals amb els seus familiars més propers. Però, estarà la xicota del seu pare, Ainhoa Armenia, entre els seus plans de vacances?

El jove ha contestat estoicament les preguntes de la premsa espanyola sobre la relació del seu pare amb Ainhoa Armentia. "Tot bé, tot està bé, gràcies", ha contestat Pablo sobre com està la relació del seu progenitor amb la seva xicota.

Com està la relació del jove amb la seva xicota Johanna?

Imatge de Pablo Urdangarin amb la seva nòvia Johanna Zott parlant durant un partit
Pablo Urdangarin i Johanna Zott gaudeixen del seu festeig | GTRES

El net de la reina Sofia també s'ha expressat sobre la seva relació sentimental amb Johanna Zott. Amb la que fa més d'un any i mig que està de relació amb ella. "Jo estic molt bé", ha contestat el jove als mitjans de comunicació, donant a entendre que el seu festeig va per llarg.

S'espera que tant el jove com els seus germans passin uns dies a Mallorca amb la seva mare, la senyora Cristina. On gaudiran de la passió familiar per l'esport de vela.

També es creu que visitarà el seu pare, a la localitat francesa de Bidart. El jove no ha volgut revelar si Ainhoa Armentia formarà part de les vacances amb el seu progenitor.

Tot i que tant ell com els seus germans també la coneixen. Caldrà esperar per saber si la xicota d'Iñaki Urdangarin es reuneix amb els nets del rei emèrit.