Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Home plorant amb la mà a la cara i una altra persona en un requadre circular a la cantonada superior dreta.

Víctor Sandoval relata l'infern que està vivint després d'enfrontar-se a Kiko Matamoros

Víctor Sandoval ha reaparegut a 'Ni que fuéramos' després del seu brutal enfrontament amb Kiko Matamoros

Víctor Sandoval ha tornat a Ni que fuéramos amb una actitud completament renovada després de la gran esbroncada que protagonitzava amb Kiko Matamoros divendres passat. És més, la tensió entre tots dos era tal, que fins i tot amenaçaven d'abandonar el programa i no tornar a coincidir mai més a la televisió.

Un enfrontament sobre el qual Víctor Sandoval ha tingut temps de recapacitar aquest cap de setmana. D'aquesta manera, Víctor s'ha mostrat completament penedit per la situació, havent-li enviat un missatge a Matamoros per demanar-li perdó.

"Crec que Kiko mereix una disculpa per part meva. Ho vaig estar analitzant i sí que és cert que em vaig excedir amb ell", ha reconegut molt afectat.

Un home amb camisa blava es cobreix la cara amb la mà mentre està assegut en un plató de televisió amb fons rosa i text a la pantalla.
Víctor Sandoval es trenca i demana perdó a Kiko Matamoros | Canal Quickie

I és que Víctor Sandoval portava a acusar Matamoros de ser un maltractador, comparant-lo fins i tot amb Antonio David Flores. Alguna cosa, davant el que el tertulià amenaçava fins i tot de prendre mesures legals i demanar al seu company. I no només això, sinó que Kiko Matamoros es nega del tot a tornar a coincidir a plató amb Sandoval.

"No puc posar una excusa, i el que més m'ha dolgut és no poder coincidir-hi. Vull parlar amb ell en privat", ha confessat als seus companys. Igual que la seva intenció dabandonar el programa i donar-se un temps.

Víctor Sandoval es trenca enmig de la seva guerra amb Kiko Matamoros

"Jo pensava no tornar-hi més i estava decidit a anar-me'n, ho podeu preguntar a direcció", ha revelat en directe. Sobretot perquè no vol que un company es vegi afectat pel seu comportament.

“Jo no vull estar en un lloc on una persona es nega a coincidir amb mi a plató perquè està incòmode”, ha deixat caure.

Mentre que, per la seva banda, Belén Esteban ha tret a la llum que ella també ha tingut una topada amb Víctor Sandoval.

Tres persones en un plató de televisió amb banderes d'arc de Sant Martí de fons, una dona a l'esquerra amb expressió seriosa i dos homes a la dreta, un parlant mentre l'altre escolta atentament.
Víctor Sandoval es planteja abandonar 'Ni que fuéramos' | Canal Quickie

"Ahir vam tenir una molt grossa i et vaig penjar el telèfon", li ha replicat Esteban. Tot, arran que Sandoval es decidís a abandonar Ni que fuéramos.

"No volia trencar el contracte", s'ha lamentat Víctor, "perquè tampoc no soc per pagar". Just per això, la seva idea era demanar un stand by fins al setembre, i aleshores parlar sobre el seu futur laboral.

"Ha estat Ana, de producció, la que m'ha dit que em tranquil·litzés i que m'arreglés per sortir. M'ha convençut", ha explicat respecte a la decisió que ha pres finalment.

"Jo sento que ja he aportat el meu granet de sorra, he intentat créixer i fer cas a la gent", s'ha trencat completament Víctor Sandoval. "L'afecte moltes vegades és insuficient quan et sents una nosa. I una pedra, per molt que la vulguis, segueix sent una pedra".