Primer pla de Pablo Urdangarin

Pablo Urdangarin ha de canviar de vida: trenca amb la seva persona especial

Pablo Urdangarin ha fet un pas endavant, però se n'ha penedit

Tot i que Pablo Urdangarin s'ha convertit en una estrella i s'ha guanyat el cor del públic, de vegades no se sent còmode en determinades circumstàncies. Per aquest motiu ha canviat de vida i ha pres una decisió que no ha deixat indiferent ningú: ha fet un pas enrere.

Així, la revista 'Lecturas' assegura que ha fet públiques les seves xarxes socials, però immediatament ha reculat i ha tornat a tancar els seus comptes.

Pablo Urdangarin és ara un rostre força perseguit perquè suposadament ha trencat la seva relació amb una persona especial: la seva germana Irene. El portal digital 'Show.com' assegura que els fills d'Iñaki Urdangarin han estat un temps separats, malgrat que el conflicte està solucionat. A més, seguint la informació d'aquest mitjà, tot ha passat arran de l'aparició d'Ainhoa Armentia.

Primer pla de Pablo Urdangarin durant un partit d'handbol
Pablo Urdangarin hauria tingut diferències amb Irene | Europa Press

Pablo, portaveu oficial de la seva família, no veu amb bons ulls alguns comportaments del seu pare, però ha decidit recolzar-lo públicament. Aquesta actitud hauria despertat el malestar de la jove Irene, que sap millor que ningú el que està patint la infanta Cristina.

La periodista Pilar Eyre, experta a Casa Reial, assegura que l'antic duc de Palma ha pres cartes a l'assumpte. Pablo sap que el seu pare ha fet un viatge per passar uns dies amb Irene Urdangarin perquè, segons Pilar Eyre, «gairebé li dirigia la paraula».

El xicot d'Ainhoa Armentia ha aconseguit recuperar l'afecte de la petita i afortunadament el conflicte és cosa del passat. «Aviat l'afecte es va imposar a l'enuig», explica la citada periodista al bloc que escriu a la revista 'Lecturas'.

Pablo Urdangarin es rendeix: «M'ajuda amb tot»

Pablo vol ser prudent, i per això totes les seves declaracions estan calculades al detall, encara que no pot amagar l'evidència. Gaudeix d'una relació especial amb el seu pare i s'ha rendit més d'una vegada davant el talent que tenia per a l'handbol. «Tinc l'exemple, em fa molts consells cada dia i m'ajuda amb tot».

L'infanta Cristina fa un montatge amb els seus fills
Pablo Urdangarin i els seus germans han patit per la separació | Cedida

El jove Urdangarin entén que la seva germana Irene és més jove, per això no comprèn el que passa. Ell ha aconseguit una gran popularitat en els últims mesos i no es pot permetre cometre cap error. Així que, parlar malament de l'antic duc de Palma seria contraproduent, tot i que és innegable que ha fet mal a la infanta Elena.

El fill d'Iñaki s'ha guanyat el respecte de la premsa i ha aconseguit que els reporters el tractin amb un afecte especial. Sempre respon a tot el que està passant i mai ha tingut una mala contestació, una actitud que ha estat molt aplaudida. Ja ha concedit diverses entrevistes i les seves declaracions han ocupat les millors revistes, ja que són impactants alhora que prudents.

Pablo Urdangarin valora el talent del seu pare

Pablo, segons informa el mitjà 'Show.com', ha estat a la vora de la ruptura amb la seva germana Irene, però la situació no s'ha descontrolat. La filla de l'antic duc de Palma estava al costat de Cristina, mentre que l'esportista estava amb Iñaki. Però tots dos han comprès que la guerra no porta enlloc i que el millor que poden fer és estar units.

Fotomuntatge d'Iñaki i Pablo Urdangarin
Pablo Urdangarin recolza Iñaki i sempre ha estat del seu costat | Catalunya Diari

Urdangarin té per davant una trajectòria esportiva excel·lent i a partir d'ara compta amb una cosa important: una legió de fans. Per això va prendre la decisió d'obrir el seu compte d'Instagram al gran públic, tot i que després va canviar d'opinió.

▶️ Atacan el Congreso de los Diputados para pedir más acciones a los políticos

És possible que hagi seguit els consells dels seus responsables per modificar la seva carrera i evitar certes situacions. Així mateix, el nebot del rei Felip parla bé d'Iñaki sempre que pot, no li fa por el que pugui pensar la gent.

«La veritat és que tenir-lo cada dia per preguntar-li qualsevol cosa i parlar d'handbol tot el dia m'ajuda molt», explicava. Molts periodistes asseguren que el xicot d'Ainhoa Armentia és un pare impecable, encara que no s'hagi portat bé amb la infanta.