Primer pla de Pablo Urdangarin

Pablo Urdangarin desespera la seva parella després d'explicar què passa amb els diners

Pablo Urdangarin, segons la revista 'Lecturas', rep diners de la seva mare Cristina

Pablo Urdangarin, el nebot més famós del rei Felip VI, no vol parlar amb els mitjans de comunicació, però no ho aconsegueix.

Molts periodistes s'han adonat que té moltes possibilitats de convertir-se en una estrella i, per això no el deixen en pau. La revista Hola! va insinuar el 2021 que el jove podria tenir una nòvia anomenada Juliana.

Pablo Urdangarin ha conquerit el cor dels espectadors, ja que ha demostrat ser una persona molt amable i educada que ha aconseguit molta popularitat després de l'escàndol del seu pare. Això ha fet que els periodistes vulguin investigar la seva vida privada.

La periodista Pilar Eyre ha revelat quins són els ingressos del jove i com guanya diners actualment.

Pablo Urdangarin amb la seva parella Juliana
Pablo Urdangarin podria estar sortint amb Juliana. | Europa Press

Pablo té al davant una carrera esportiva que promet ser molt exitosa, però encara ha de treballar molt perquè actualment no rep cap sou. Seguint la informació de Pilar Eyre, juga sense remuneració i viu en una residència d'estudiants.

Combina la seva passió per l'handbol amb «els seus estudis en una escola de negocis» i és on ha conegut a la seva amiga especial.

Pablo, segons Hola!, té una relació amb Juliana. Però, el portal JALEOS s'ha posat en contacte amb l'entorn del nebot del rei Felip i han descobert tota la veritat.

Suposadament el jove continua sent «un solter d'or» i només és amic de la noia amb qui se li ha relacionat.

Pablo Urdangarin depèn de la seva mare Cristina

Pablo i Juliana estan confonent a tothom, ja que alguns pensen que són parella, i altres diuen que no. El que sí que és clar, pel que s'ha vist en fotos, és que entre ells hi ha una amistat molt estreta.

La jove coneix tots els secrets d'Urdangarin i també sap que no té tants diners com sembla.

Fotomuntatge de Pablo Urdangarin i Cristina de Borbó
Pablo Urdangarin rep diners de la infanta Cristina. | CatalunyaDiari

El jugador d'handbol, segons diu la periodista Pilar Eyre, «segueix depenent econòmicament de la mare». Per això viu «a la Masia de la Ciutat Esportiva» i porta una vida molt senzilla i discreta.

El seu pare, Iñaki, no el pot ajudar pel que fa als diners perquè «no rep cap ingrés des de fa anys».

El fill de la infanta Cristina s'ha convertit en una estrella i aparentment no tindrà problemes amb la premsa del cor. Respon amable les preguntes de tots els periodistes i molts periodistes han començat a allunyar-se. Reconeixen que ell no ha comès cap error, així que no és just entrar en temes tan privats com la seva vida sentimental.

Pablo Urdangarin rep diners de Sofia

Pablo, segons expliquen els periodistes de Telecinco, gaudeix de certs privilegis gràcies a la generositat de la seva àvia Sofia de Grècia.

La reina emèrita suposadament li dona diners sovint i es fa càrrec dels seus estudis, ja que sap que la seva situació és especial. Doncs, Iñaki i Cristina van haver de sortir d'Espanya i van protagonitzar un gran escàndol que va arruïnar la seva imatge pública.

El jove Urdangarin prefereix no entrar en detalls, però ha travessat moments molt complicats pels errors dels seus pares.

La revista Lecturas diu que va rebre assetjament i insults molt greus quan era petit. Els seus companys presumptament es burlaven d'Iñaki quan aquest va haver d'entrar a la presó després dels delictes que va cometre.

Cristina de Borbó sap què han patit els seus fills, per això està tan molesta amb el seu exmarit. No entén el comportament de l'exduc de Palma i, encara que no guarda cap rancor, el seu entorn diu que no el perdonarà mai.