Fotomuntatge de Pablo Urdangarin i Cristina de Borbó

Pablo Urdangarin embogeix en descobrir els 50.000 euros que condemnaran a la seva mare

Pablo sap que Cristina de Borbó és la persona més buscada del moment

Pablo Urdangarin, el fill més mediàtic de la infanta Cristina, s'ha convertit en una estrella dins la premsa del cor. El jove està tenint un comportament brillant perquè està sotmès a molta pressió i en cap moment no ha perdut la paciència. Exerceix de portaveu de la família perquè hi ha molt poca gent que vol donar la cara després de l'últim escàndol d'Iñaki Urdangarin.

Pablo Urdangarin va descobrir, gràcies a la revista Lecturas , que el seu pare Iñaki mantenia una amistat especial amb una de les seves companyes de treball. Estem parlant d'Ainhoa Armentia, que ha esdevingut un dels personatges més cotitzats de la crònica social. Tothom vol saber què opina Cristina de Borbó sobre la famosa administrativa, però ningú no sap on és.

Pablo Urdangarin en un partit d'handbol
Pablo Urdangarin es dedica al món de l'esport | GTRES

Cristina de Borbó, segons el portal Vanitatis, viatjarà a Emirats Àrabs per retrobar-se amb el seu pare, Joan Carles, després de l'escàndol. La periodista María Patiño, presentadora del programa Socialité, s'ha posat en contacte amb un expert després de saber aquesta informació. La gallega vol saber quant costa exactament una fotografia de la infanta Cristina en aquests moments.

Pablo viu a Barcelona i la seva mare Cristina a Suïssa, però mantenen un vincle molt especial i gaudeixen d'una relació força estreta. Per aquest motiu, el jove s'ha quedat mut en descobrir que la seva mare està condemnada a ser perseguida pels paparazzis. Fa 26 dies que està desapareguda i una imatge seva pot arribar a costar més de 50.000 euros.

Iñaki Urdangarin ha aconseguit que la seva exdona es converteixi en objectiu de la premsa del cor i ella no se sent còmoda en aquesta posició. Els reporters no pararan fins a saber on és, ja que aquest projecte està molt cotitzat dins del món del cor. El programa Socialité ha explicat com podria variar el preu d'aquest material tan valuós.

Pablo Urdangarin i els 7.000 euros que el farien feliç

Pablo respon amablement a les preguntes de tots els periodistes, ja que sap que és el millor per calmar els rumors. Gràcies a ell la seva família està començant a gaudir de certa tranquil·litat, malgrat que hi ha algú que patirà durant força temps. Estem parlant de Cristina de Borbó, una de les persones més buscades de la premsa del cor.

Primer pla de la infanta Cristina amb el rostre seriós
Cristina de Borbó està sotmesa a molta pressió | Europa Press

María Patiño ha entrevistat un expert en el tema i les seves paraules estan fent parlar molt. Una fotografia de Cristina sola podria costar 7.000 euros i aquest material faria somriure els seus éssers estimats. Però si la infanta decideix superar la seva crisi personal al costat d'un altre home i la premsa enxampa la imatge està valorada en més de 50.000 euros.

Iñaki Urdangarin ha condemnat la mare dels seus fills, ja que els paparazzis no pararan fins a saber com i amb qui es troba. Tanmateix, aquest repte és força complicat perquè la infanta viatja en avió privat i passa molt de temps dins del seu domicili. En el cas que marxi a Emirats Àrabs seguirà la mateixa estratègia.

Pablo Urdangarin està protegint els seus germans

Pablo és força prudent i mai no ha organitzat cap escàndol, però té una relació més propera amb els mitjans que els seus germans. Es dedica al món de l'esport, així que està acostumat a bregar amb els periodistes. Per aquest motiu ha pres les regnes de la situació per intentar que la seva família pateixi el mínim possible.

Iñaki Urdangarin, segons la periodista María Patiño, suposadament ha trencat la relació amb Ainhoa Armentia. Sembla que la parella no té cap futur lluny de la clandestinitat. Tot i això, aquesta notícia no està confirmada per cap de les dues parts.