Paloma Barrientos somrient

Paloma Barrientos sap que ell està cansat de patir: vol deixar-ho com més aviat millor

Paloma Barrientos sap que no ho està passant gens bé

Paloma Barrientos no pot callar més. Després de tot el que s'ha dit sobre una de les parelles més polèmiques de l'estiu, la periodista ha confessat que ell està molt cansat d'aquesta situació. Des que Ana María Aldón va decidir explicar tots els problemes que hi ha dins del seu matrimoni, hem pogut veure el seu marit perdre els papers alguna vegada. És evident que Ortega Cano ho està passant veritablement malament amb tots els rumors de distanciament que aguaiten el seu matrimoni.

Aquest diumenge, 28 d'agost, Paloma Barrientos va poder conèixer les novetats que s'han generat dins de la parella. La dissenyadora va anar al plató de Ya es verano per parlar, entre altres coses, del punt en què es troba el matrimoni.

Després de passar uns dies amb el seu marit a Costa Ballena, la col·laboradora de televisió va assegurar que fan vides separades. «Fem una vida cordial. No he parlat amb ell, no sé què està fent. No mengem junts, un puja, l'altre baixa. No dormim junts, fem la nostra vida com millor podem portar-la. No maquillaré una cosa que és així», va confirmar a continuació.

Ara, Paloma Barrientos no ha pogut amagar més l'estat en què es troba el pare de Gloria Camila. Tot apunta que el torero està molt cansat amb tot això que ha passat els últims mesos.

Primer pla d'Ortega Cano.
Paloma Barrientos es posiciona a favor d'Ortega Cano. | GTRES

Paloma Barrientos sap que ja no pot més

Paloma Barrientos no està disposada a mossegar-se la llengua ni un segon més. Aquest dimarts, 30 d'agost, la separació d'aquests dos personatges públics va tornar a ser un dels temes centrals de El club social de El programa del verano.

Després que la seva companya Paloma García-Pelayo critiqués amb rotunditat Ortega Cano, la periodista va voler recordar a tota l'audiència del programa que la primera que va treure els draps bruts de la parella va ser Ana María Aldón.

Després de tenir un fort estira-i-arronsa amb la dissenyadora en la seva última intervenció a Ya es verano, Paloma Barrientos no ha volgut deixar passar l'ocasió per centrar el focus en l'exconcusant de Supervivientes.

«Ana María és qui, durant tot aquest temps, té tot el dret a separar-se, en parlem perquè se senti en un programa i parla. Jo ja estic farta que no es pugui parlar de persones que estan explicant la seva intimitat», ha sentenciat Paloma Barrientos.

Ana María Aldón i Ortega Cano
Paloma Barrientos hi assenyala directament Ana María Aldón. | CatalunyaDiari

Paloma Barrientos ataca Sálvame

Aprofitant el seu discurs en defensa del torero, Paloma Barrientos no s'ho va pensar dues vegades a l'hora d'atacar durament Sálvame. Des que els rumors de separació van sortir a la llum, aquest programa de Telecinco no ha deixat de perseguir Ortega Cano per tota la geografia espanyola.

Sense esmentar directament el format, la comunicadora ha tornat a llançar un dard enverinat contra els treballadors d'aquest programa perquè considera que els mètodes que utilitzen no són del tot els apropiats.

«Jo no soc gens corporativa. I sé que quan estàs seguint una persona des de les 8 del matí, saps que en moments determinats cal pressionar perquè has de tornar amb alguna cosa i una història», ha assegurat Paloma Barrientos a continuació.

«I repeteixo, no soc gens corporativa. No critico si el redactor d'aquí l'ha provocat o no. Però jo sí que sé perquè he estat al davant, que hi ha determinats elements, perquè no els considero periodistes, que pressionen i fan que el personatge salti. Això ho he viscut jo i com ho he viscut, no soc corporativa».