Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Paloma Cuevas.

Paloma Cuevas, durament humiliada després d'assabentar-se què fa Luis Miguel a Miami

Paloma Cuevas afronta una nova decepció amorosa

Una de les telenovel·les de l'any ha fet un pas més enllà. Luis Miguel i Paloma Cuevas són dos dels noms més reclamats, ja que des de fa mesos es rumoreja que mantenen una relació. Durant molts anys, Luis Miguel i Paloma han estat grans amics. Fins i tot, cal destacar que Cuevas i el seu ex, Enrique Ponce, són els padrins del fill de Luis Miguel.

Potser per això tots ens vam quedar de pedra quan van començar a sonar les informacions d'una possible relació entre tots dos. Ja han passat uns quants mesos i els protagonistes encara no han aclarit res. Tot i això, ha passat alguna cosa en les últimes hores que ho pot canviar tot: han vist Luis Miguel a Miami amb la seva ex, Millie Gould, en actitud molt afectuosa.

De moment, ni Paloma ni el cantant no s'hi han pronunciat i sembla que no ho faran. Durant molts mesos han optat pel silenci, fins i tot quan els rumors de boda flotaven a l'aire. El més probable és que continuaran callats.

Tanmateix, Genoveva Casanova sí que n'ha parlat. L'amiga de Paloma i Luis Miguel ha reconegut que «els estimo molt a tots dos i cap m'ha parlat de casar-se». D'aquesta manera, Genoveva dona a entendre que sí que existia més que una amistat entre ells, però que de la boda encara no hi havia notícies. De segur que Paloma està enfonsada després de conèixer la notícia que relaciona Luis Miguel de nou amb la seva ex, sobretot després d'escoltar el periodista argentí Javier Cerani.

Imatge d'Enrique Ponce i Paloma Cuevas acompanyats de Luis Miguel
Paloma Cuevas i Enrique Ponce amb Luis Miguel a una foto de 2009 | GTRES

Paloma Cuevas s'emporta un nou desengany en l'amor

«Allò que comença malament, acaba malament. Luis Miguel ha abandonat Madrid per tornar a Miami per iniciar una relació amb Mollie Gould, o millor dit, per reprendre la seva relació amb ella, ja que havien sortit junts el 2021». A més, segons el periodista, la relació de Luis Miguel i Paloma Cuevas ha estat un amor d'estiu: «Volia passar l'estiu a Espanya, se'n va anar quatre mesos i ara, que ja ha passat, torna a Miami definitivament».

Imatge de Paloma Cuevas i el cantant mexicà Luis Miguel acompanyats d'altres amics
Paloma Cuevas i Luis Miguel han tingut un estiu d'amor. | Xarxes Socials

Si aquesta nova informació és certa, no hi haurà boda entre Paloma i Luis Miguel. Seria un cop dur de realitat per a Cuevas, a la qual no veiem somriure des de fa massa temps. A més, això implicaria també que només tindrà lloc la boda d'Enrique Ponce i Ana Soria, que continuen pregonant el seu amor als quatre vents.