Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Irene Rosales

Irene Rosales anuncia la notícia més inesperada després dels rumors de divorci

Irene Rosales sap qui és la responsable de tot

Irene Rosales ha estat la cara més amable de la família, però un bon moment va decidir abandonar la televisió i tot va canviar. No s'ha sentit mai còmoda treballant davant de les càmeres, així que va trobar una oportunitat i en va prendre la decisió. Es va adonar que les xarxes socials eren un bon negoci i va pensar que el millor per a ella era transformar-se en 'influencer'.

Irene Rosales ha guanyat molt de pes a la pantalla petita perquè coneix a la perfecció com funciona el negoci. Per això s'ha armat de valor i ha portat la contrària a una periodista de Telecinco: Marisa Martín-Blázquez. La tertuliana d'Ana Rosa Quintana va assegurar que Rosales tenia petites diferències amb Kiko Rivera perquè n'era responsable.

Irene sap que la informació de Marisa ha provocat un enrenou tan gran que les xarxes socials ja estan especulant amb el seu divorci. Hem de deixar clar que Martín-Blázquez en cap moment va fer servir aquesta paraula, només va parlar de discussions domèstiques. Els detractors del matrimoni han aprofitat l'ocasió per dir que està a punt de trencar-se, però no és veritat.

Muntatge en primer pla de Kiko Rivera i Irene Rosales
Irene Rosales és el gran suport de la seva família. | CatalunyaDiari

Irene ha alçat la veu per donar una notícia completament inesperada: en contra de tot pronòstic, Kiko Rivera sí que hi està complint. Assegura que s'han pres de debò les recomanacions del metge i que ara porta un estil de vida més saludable. Promet que no és cert el que expliquen a El Programa de Ana Rosa: no ha discutit amb el seu marit per aquest tema.

Rosales ha defensat el DJ perquè ell no ho pot fer i considera injust que estiguin explicant tantes mentides sobre ell. «N'està seguint les pautes, no sé d'on van treure que vaig dir que no estava fent la rehabilitació bé. Us puc assegurar que està fent-la molt bé i, a més a més, des del principi», ha comentat davant els reporters.

Irene Rosales ha viscut una crisi personal

Irene promet que no ha tingut problemes matrimonials després de la malaltia, ben al contrari. L'ictus de Kiko Rivera els ha servit per conèixer-se millor, ara estan més units que mai i per això està tan indignada. Sap que tot ha començat per Marisa Martín-Blázquez, malgrat que ella en cap moment no va arribar tan lluny.

Rosales sí que ha reconegut que va tenir un petit problema personal el 31 d'octubre, quan va anar al cementiri a visitar els seus pares. Va posar flors a les tombes i a la sortida tenia un exèrcit de reporters fent-li preguntes incòmodes. Va entrar al cotxe i es va trencar, per això va fer servir les seves xarxes socials i va demanar que li donessin aire, que necessitava tranquil·litzar-se.

Primer pla d'Irene Rosales.
Irene Rosales està sotmesa a molta pressió. | Telecinco

«Està tot molt bé», comenta quan li pregunten sobre el seu suposat enuig amb Kiko. Ha aprofitat l'ocasió per assegurar que el sevillà està seguint els consells dels especialistes. A poc a poc, es va recuperant i ja es comenta quin serà el seu nou projecte: una exclusiva definitiva.

Irene Rosales en sap totes les novetats

Irene sap que el seu marit ha rebut una oferta per col·laborar amb la seva revista de capçalera. La periodista Sandra Aladro ha revelat que està a punt de signar un contracte molt suculent. Té ganes de parlar i tractarà tots els temes del moment: des d'Isabel Pantoja fins als mals hàbits.

Rosales té un estil de vida molt recomanable: fa esport i la seva alimentació és força bona. Ningú sap per què Kiko Rivera no segueix els seus passos. En els darrers mesos ha agafat massa pes, a més, és fumador i té problemes de salut.