Primer pla de Pedro Sánchez.

Pedro Sánchez confirma que ella ha deixat d'estimar-lo i es trenca

Pedro Sánchez no esperava aquest cop dur

Pedro Sánchez s'ha endut una de les desil·lusions més fortes de tota la seva trajectòria professional. S'ha adonat que una de les dones més influents del nostre país ha deixat de donar-li suport. En els darrers dies, només es parla de la ruptura de les negociacions entre el Partit Popular i l'Executiu per a la renovació del Consell General del Poder Judicial del nostre país. 

Aquesta decisió ha estat un nou revés per al PSOE, ja que fa mesos que intenta dur a terme aquesta modificació. Per això, Pedro Sánchez no ha tingut objecció a demanar a Núñez Feijóo, líder de l'oposició, que «compleixi amb la Constitució».

No obstant això, el President del Govern no esperava que una de les periodistes més conegudes i valorades del nostre país l'atacaria després de les seves últimes acusacions al líder del Partit Popular.

Pedro Sánchez no esperava aquest atac

El que menys s'esperava Pedro Sánchez és que Ana Rosa Quintana l'atacaria amb tanta duresa a El programa de Ana Rosa. Lluny d'enlletgir les traves que està posant-hi el PP, Ana Rosa ha aprofitat per donar una estrebada d'orelles al president.

Pedro Sánchez en una compareixença de premsa al palau de la Moncloa.
Pedro Sánchez no sap què fer per convèncer el PP. | Europa Press

Aquest dimecres 2 de novembre, la periodista va començar l'emissió d'aquest matinal amb la seva editorial habitual, on analitza els principals punts del matí sota el seu propi criteri. Primer, ha volgut tractar la ruptura de les negociacions per a la renovació del Consell General del Poder Judicial. Tanmateix, lluny de les expectatives de Pedro Sánchez, la comunicadora ha decidit assenyalar les contradiccions del seu discurs.

«Si parlem de complir la Constitució, recordem diversos punts. Punt 1: El Govern està negociant amb un partit que es va saltar la Constitució i negocia la reforma del delicte de sedició per rebaixar a la meitat la pena per saltar-se la Constitució», ha començat dient.

En segon lloc, Ana Rosa ha volgut posar damunt la taula «el famós presos per vots que va demanar Otegi amb un partit que promet la Constitució per imperatiu legal». En lloc d'acabar amb l'enumeració dels desastres polítics del PSOE, la presentadora ha continuat envermellint Pedro Sánchez.

«Punt 3: El Constitucional va declarar inconstitucional l'Estat d'Alarma i la seva pròrroga durant la pandèmia. Punt 4: El Constitucional va tombar el decret que va incloure Redondo i Iglesias a la Comissió del CNI…».

Ana Rosa Quintana
Ana Rosa Quintana reny Pedro Sánchez. | MEDIASET

Al cinquè punt, Ana Rosa ha assenyalat que «el Constitucional va declarar que el nomenament de Rosa María Mateo a Radio Televisión Española va ser inconstitucional perquè vulnerava el dret a la participació ciutadana».

Sens dubte, el punt que més ha dolgut a Pedro Sánchez ha estat aquell relacionat amb «un acte de la memòria democràtica». «Sánchez demanava a l'oposició complir la Constitució mentre recordava la figura del metge de Manuel Azaña, el doctor Felipe Gómez Pallete, que va donar la seva vida pel president de la República. Un metge que està enterrat a uns metres d'Azaña, una tomba que paradoxalment va descobrir Alfonso Guerra preguntant als treballadors del cementiri antic», ha aclarit Ana Rosa, tot seguit.

Finalment, la comunicadora no ha volgut acabar la seva editorial sense donar un últim gran cop al líder de l'Executiu. «Pedro Sánchez va recordar la tomba del metge que va trobar Guerra en un acte de la memòria, però va oblidar convidar Guerra a l'acte del 40è aniversari de la victòria de Felipe González. El més estrany és que Sánchez es recordés del mateix González. Quan Sánchez publiqui un altre llibre podria anomenar-se Memorias de un amnésico».