Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Chayo Mohedano somrient

Rociíto, en xoc en veure el vídeo de la seva cosina Chayo Mohedano sense roba

Rocío Carrasco, impactada per les imatges que s'han filtrat

Com no és sorprenent, Chayo Mohedano torna a fer de les seves, però aquesta vegada amb un vídeo una mica pujat de to. Davant d'això, els fans de Rocío Carrasco no han trigat gaire a denunciar-ho, mentre ella segueix amb la seva gira per Nova York.

Tot i això, no és la primera vegada que surten notícies 'picants' de la nostra protagonista, però aquesta vegada ve acompanyada de la filtració d'un d'aquests vídeos.

Rosario Mohedano Benito, també coneguda com a Chayo, és cantant i personatge públic d'Espanya. Filla d'Amador Mohedano i de Rosa Benito, es va donar a conèixer després de col·laborar amb la seva tieta Rocío Jurado.

Imatge de Chayo Mohedano amb la seva tieta Rocío Jurado
Rosario Mohedano al costat de la seva tia Rocío Jurado | Europa Press

Chayo Mohedano va treballar com a col·laboradora esporàdica al programa Sálvame, on va estar amb la seva mare, Rosa Benito. Alhora col·laborava els caps de setmana a Qué tiempo tan feliz, al costat de María Teresa Campos. Però, malgrat tots els programes, aquest any, pel qual s'ha fet més coneguda, és per les polèmiques amb la seva cosina Rocío Carrasco.

A hores d'ara, hem pogut conèixer les diverses relacions que va tenir amb diferents homes. La primera va ser el 2007, on va mantenir una relació amb el sevillà Antonio Tejado García, nebot de María del Monte, amb qui va tenir un fill. Tanmateix, més tard, va contreure matrimoni amb Andrés Fernández Martínez, amb qui va donar a llum una nena, Alejandra, i un nen, Andrés.

La manera més honrada de Chayo per donar menjar als seus fills

Chayo Mohedano es trobava rumb a Amèrica per fer alguns concerts en la vigília de Nadal i promocionar el seu nou disc. La finalitat d'aquesta gira va ser la de tenir una manera molt honrada de donar menjar als seus fills i, sobretot, no haver de demanar diners a la seva família .

Res a veure amb la seva cosina Rocío Carrasco, que, en cas de no tenir-ne, la fa servir per generar ingressos trepitjant el seu oncle Amador.

Primer pla de Rosario (Chayo) Mohedano
Chayo Mohedano no llença la tovallola i fa el que calgui per donar menjar als seus tres fills | GTRES

I és que el mateix abril del 2020, Chayo va ser criticada en plena pandèmia per pujar el seu primer nu a la dutxa a Instagram. A la nostra protagonista li va donar igual el que dirien d'ella i, com era d'esperar, li van arribar a ploure crítiques als comentaris. Com no, aquest mateix fet, va ser tret a la llum a Sálvame, on Mila Ximénez la va deixar per terra.

La neboda de la coneguda com 'La Más Grande', va explotar i va penjar una resposta a les seves 'stories' dedicada a Mila i al mateix programa. En aquesta, esmentava: «Què no els ha agradat la meva esquena? Doncs demà em dono la volta».

Però aquesta no va ser l'única notícia; també a la pandèmia, Chayo feia diverses confessions sexuals a Amor Romeira sobre la seva intimitat. Com vam poder veure, la nostra protagonista no va pensar permetre que el confinament acabés amb la seva gana sexual.

Les postures més comprometedores de Chayo Mohedano

Així doncs, Chayo va decidir deixar un missatge a Twitter, en què «per als amargats que es volen ficar a la seva vida i no saben com». A només unes hores, es va dispersar per tota la xarxa social aquell vídeo prohibit tret del seu propi OnlyFans. Ja va afirmar al seu dia que en disposava per lluitar pel seu marit i tirar endavant els seus tres fills sense renunciar a la seva música.

Fins ara, les imatges que tenia a OnlyFans eren només contingut insinuant-se, però mai va pensar que això es pogués escampar. Sí, perquè segons les normes d'aquesta aplicació, es deixa de forma clara que es prohibeix violar els drets d'autor o els drets personals d'altres persones.

Fotomuntatge de Chayo Mohedano i el seu polèmic vídeo
Chayo Mohedano va sorprendre amb un vídeo al llit una mica 'picant' | Xarxes Socials

Com bé sabem, OnlyFans és una plataforma de pagament a la qual no pots accedir al contingut de manera senzilla. No obstant això, es diu que les 'Fucsias' i/o 'Carrasquistas' s'han dedicat tot el dia a dinamitar, no només el vídeo de Chayo Mohedano, sinó que l'han titllada de «prostituta», «persona amb pocs valors» o «pocavergonya».