Primeres paraules de Paloma Cuevas en coneìxer el nou amor d'Enrique Ponce

L'encara dona del torero ha confessat què sent després de la separació

Paloma Cuevas i Enrique Ponce
L'encara dona del torero ha confessat què sent després de la separació | EFE

La separació d'Enrique Ponce i Paloma Cuevas ha enxampat a tots per sorpresa. Després de 24 anys de matrimoni i dues filles en comú, Paloma i Blanca de 12 i 8 anys, la parella ha posat punt final a la seva vida junts. Ana Soria, una jove de 21 anys que ha captivat el torero, ha fet saltar pels aires el que semblava un feliç matrimoni.

La revista 'Hola' recull en exclusiva les primeres paraules de Paloma Cuevas des que, a principis d'aquesta setmana, sortia a la llum la seva separació amb Enrique Ponce. «La felicitat de les meves filles està per sobre de tot», explica Paloma, que l'únic que desitja és que aquesta situació no afecti les petites.

De moment, la paraula divorci encara no es contempla, però el que és cert és que el matrimoni ha decidit separar-se,  un pas molt dolorós per a l'encara dona del torero, que assumeix amb tristesa en companyia dels seus familiars i amics, dels quals està rebent tot el suport per poder superar aquest tràngol tan amarg.

Paloma Cuevas confessa sentir-se tranquil·la tot i la situació. «Serena. La paraula és serena. Serena perquè la meva fe em permet estar tranquil·la, i serena perquè la felicitat de les meves filles està per sobre de tot», ha confessat amb la veu entretallada.

Molt pendent de les seves filles

L'encara dona del torero s'ha caracteritzat sempre per ser una dona forta. No obstant això, res és comparable al dolor que ara sent després que la seva història d'amor hagi arribat a la seva fi. «Sí, és un moment molt difícil, però ara no em vull preocupar per mi. Només vull que les meves filles i els meus pares estiguin bé», continua explicant.

«Soc al camp, cuidant-los i intentant que aquesta situació els afecti el menys possible. Vull que la felicitat de les meves filles continuï com fins ara», afegeix. Enmig dels rumors que la seva separació està aixecant en tots els mitjans de comunicació, Paloma Cuevas presumeix de la seva eterna elegància: «Mai parlaré malament del pare de les meves filles. Mai diré res negatiu d'ell. Hem tingut un matrimoni preciós durant 24 anys, i un amor molt real, molt autèntic».

Paloma vol ser un exemple per a les seves filles fins i tot en aquests moments durs i aposta per una separació cordial. «Ens tindrem el mateix afecte de sempre. Ens portem molt bé, i això no canviarà, perquè això és imprescindible perquè les meves filles siguin felices».


Comentaris

envia el comentari