Primer pla de Paloma García-Pelayo

Paloma García-Pelayo anuncia qui és el pare de l'últim fill d'Ana María Aldón

Paloma té en el seu poder una notícia molt sucosa

Paloma García-Pelayo s'ha convertit en un referent informatiu per als amants de la premsa del cor, la seva carrera li dona suport. No n'ha fallat cap i sempre controla dades de primer nivell, per això és tan important el que ha explicat sobre Ortega Cano. Segons el que ha explicat a El Programa de Ana Rosa, el torero sempre ha estat conscient de les intencions de la seva família.

Paloma García-Pelayo s'ha posat en contacte amb Kiko Jiménez «per creuar dades» i se n'ha adonat: no menteix. Ella també té la mateixa informació: Ortega va estar present a la famosa reunió que va situar Ana María Aldón al punt de mira. Suposadament, els germans del torero dubtaven de la paternitat del fill de la dissenyadora i estaven disposats a fer-li una prova d'ADN.

Paloma ha donat la cara per l'andalusa, pensa que no té sentit dubtar de la fidelitat i considera que estan sent injustos. Aldón sempre ha estat a prop de José Ortega Cano, va ser l'única que es va mudar a Saragossa quan va entrar a la presó. La seva intenció era que el torero no perdés el contacte amb el nen que tenen en comú.

«Jo em vull referir a les paraules d'Ana María: diu que, si ho han fet, espera que s'hagin quedat tranquils. Ortega diu que no hi ha hagut cap reunió, però a mi el que m'arriba és que en aquesta trobada sí que hi era ell. A mi em sorprèn que hi hagi participat i, si ho han fet, espero que s'hagin quedat amb la boca oberta», diu la periodista.

Ana María Aldón
Paloma García-Pelayo sempre n'ha defensat la veritat. | EUROPA PRESS

Paloma no és l'única que ha donat la mà a la dissenyadora, el col·laborador Antonio Rossi comprèn perfectament el seu malestar. «No és posar en dubte la paternitat, és que li hagin fet aquesta prova», va explicar intentant-ho aclarir. «Des del minut un em poso al seu lloc perquè hi ha una base per sostenir tot això», recalca García-Pelayo.

Paloma García-Pelayo defensa Ana María Aldón

Paloma ha anunciat que l'únic pare del fill d'Ana María és José Ortega Cano i li sembla brut que s'insinuï el contrari. Considera que s'ha comès un atreviment masclista, ja que l'andalusa no ha donat mai motius per desconfiar-ne. Al contrari, ha estat al costat del torero en tot moment i mai no ha guanyat diners gràcies a ell.

García-Pelayo ha explicat com va sorgir la relació entre Ortega Cano i la seva dona perquè el públic prengui consciència de la crua realitat. «Una parella adulta comença una relació, Ortega coneix aquesta dona a Yerbabuena i s'hi fixa, li demana el mòbil i comencen. Al cap de tres mesos ella es queda embarassada i jo no veig el problema», comenta la periodista molt dolguda.

La reputada tertuliana de El Programa de Ana Rosa defensa que Aldón no buscava tenir un nen,  va sorgir de manera natural. De fet, va ser Ortega Cano el que es va acostar a ella quan es van conèixer, ell tenia molt d'interès per conquistar-la. Ana María no ha perseguit mai la fama, per això ha començat tan tard a treballar a la televisió.

Paloma García-Pelayo està cansada de continuar dissimulant

Paloma, fent gala de la professionalitat que la caracteritza, mai no ha fet un pas endavant per crear un conflicte innecessari. No obstant això, està cansada que sempre assenyalin les dones i sap millor que ningú que el que està passant no és just. Ha deixat clar que Ortega i el nen d'Ana María comparteixen la mateixa genètica.

La periodista ha alçat la veu i les xarxes s'han fet ressò del seu discurs, ja que sempre ha tingut molt de poder entre els seus seguidors. Ha demostrat que les seves informacions són reals i, per això, és tan important que hagi aclarit la situació. Gràcies a ella, cada cop hi ha més persones que donen suport a la dona del torero.

▶️ Vídeo del dia